Home / Kinderen en opvoeden / Kleine kinderen

Kleine kinderen

Het uber-aanstellen is natuurlijk de schwalbe. Je weet dat er niets aan de hand is, je probeert als een crimineel een kaart aan te smeren, en toch val je als een stervende zwaan en kerm je het uit van de pijn. Als ze een tikkie van de tegenstander krijgen vallen ze als een aangeschoten stuk wild neer en rollen ze nog even tien keer door. Oh ja, dan hebben ze toch nog wat energie bij elkaar gesprokkeld om aan de scheids een kaart te vragen voor de tegenstander. Uiteraard om de scheids een handje te helpen.

De gemiddelde Nederlander moet voor laten we zeggen 30.000 euro per jaar elke minuut onder druk van de manager presteren. Kleine foutjes kunnen al aanleiding zijn om een ontslagregeling aan te vragen. Hij/zij heeft 25 vakantiedagen en moet hier ook nog vrije dagen vanaf trekken als de kinderen ziek zijn. Hij/zij moet zich tevreden stellen met 50% of 100% reiskostenvergoeding. Want een auto van de zaak is alleen voor die commerciële rakkers weggelegd. Nee dan die voetballers, of ‘kleine kinderen’. Die gasten verdienen tonnen of miljoenen, trainen een paar dagen per week misschien een uurtje of 4 per dag, rijden een riante auto van de zaak en hebben vast ook wel een gratis mobiele telefoon van een of andere sponsor. Oh ja en dan moeten ze ook nog 1 of 2 keer per week 90 minuten tegen een balletje trappen. En als je pech hebt verdien je datzelfde geld voor alleen maar de bank warm te houden. En die gasten vinden het dan ook nog nodig om zich zo als kleine kinderen te gedragen. En het erge is nog dat de scheidsrechters en de hoge piefen het allemaal maar toestaan.

Eigenlijk is voetbal een groot kinderdagverblijf.

About Lars Sang Mo Boom

Denkt in oplossingen en brengt verandering door anders te denken en nieuwe manieren van innovatie toe te passen. Is als ondernemer actief met FormulaFPV waarmee het 1e platform in Nederland is gerealiseerd op het gebied van FPV Racing. Met Boombuzztic worden schoolbestuurders en managers bijgestaan om met de snelle digitale en technologische veranderingen om te gaan.

Check Also

Vliegen met baby’s of kleine kinderen

Bagage Een ander opvallend iets is dat je ineens veel meer bagage meeneemt dan voorheen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.