Home / Gadgets / Draadloos

Draadloos

Laatst een printer gekocht die draadloos kon printen. En ja hoor, de verbinding met de Mac verliep vlekkeloos en ja, draadloos. Maar de printer zelf moest weer met een kabel voorzien worden van stroom.

Ander voorbeeld. Ik koop een bluetooth headset voor mijn iPhone. Wederom verbindt je die uiterst gemakkelijk met de iPhone. Maar om de software bij te werken of om de headset weer op te laden heb je weer een kabeltje nodig. En wat te denken van Apple TV, je laptop en je DECT telefoon. Allemaal hartstikke mooie dingen, maar niet draadloos. Wanneer komt er nu eens draadloze stroom en draadloos synchroniseren. Onlangs hoorde ik van een vriend dat er al wel zoiets als draadloze stroom is, maar dat zal nog wel een tijdje duren voordat dat in alle huiskamers is gekomen. Hoe kan het toch dat er zoveel draadloos wordt gemaakt, maar dat alles met een draadje moet worden gevoed?

En dan het synchroniseren van je mappen. Altijd moet je met een kabeltje verbinding maken, zelfs bij mijn geliefde Apple. Neem nu de iPhone. Ik kan draadloos apps downloaden en installeren, ik kan draadloos internetten, maar om te syncen moet ik weer verbinding maken met mijn laptop: met een kabeltje.

Je begrijpt, ik zit met smacht op draadloze stroom en draadloos synchroniseren te wachten. Iemand die me daar blij mee kan maken?

About Lars Sang Mo Boom

Denkt in oplossingen en brengt verandering door anders te denken en nieuwe manieren van innovatie toe te passen. Is als ondernemer actief met FormulaFPV waarmee het 1e platform in Nederland is gerealiseerd op het gebied van FPV Racing. Met Boombuzztic worden schoolbestuurders en managers bijgestaan om met de snelle digitale en technologische veranderingen om te gaan.

Check Also

Microsoft HoloLens gaat verder waar Oculus Rift blijft hangen

De wereld van technologie en disruptie draaide decennia lang om Microsoft. Maar om welke reden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.