Home / Consumenten / Klachten / Lekkere service van Holland International

Lekkere service van Holland International

Vandaag kreeg ik mijn vouchers en tickets voor de komende vakantie. Helemaal blij omdat het er bijna aan zit te komen, reeds teleurgesteld vanwege de gewijzigde vertrektijd van de terugvlucht. Bij het ANWB Reisbureau vraag ik of zij aan HI kunnen vragen of wij misschien wat langer in de kamer kunnen verblijven op de dag van vertrek. De kinderen moeten tenslotte ‘s middags slapen en door hun wijzigingen komt dat slaapje nu in de knel. Dus de dame van het ANWB Reisbureau belt met HI. HI neemt redelijk snel de telefoon op. De dame van de ANWB vraagt, en HI antwoord. Nee, zegt HI, ze gaan dat niet aan het hotel vragen noch doorgeven. De dame van de ANWB hangt weer op.

Dus daar zit ik dan. Ik als klant krijg van HI geeneens hulp om onze dag van terugreis wat soepeler te laten verlopen, dat terwijl de vakantie nog geeneens begonnen is! Het enige van HI hoeft te doen is aan het hotel door te geven dat wij het verzoek hebben om wat langer in de kamer te kunnen blijven omdat zijzelf de vluchten hebben gewijzigd. Welke moeite kost dat? Binnen 30 seconden heb je een e-mail gestuurd. Ik kom zelf uit de reiswereld en heb altijd de klant bovenaan gezet. Dit soort verzoekjes kreeg ik vaak en handelde ik dan ook meteen af. Ik leefde me in, verplaatste me in de klant. Maar nee hoor, HI denkt alleen aan omzet, en denkt dat de klant automatisch wel terug komt. Nou HI, hier, dat gebeurt niet. Ik was al blij geweest als jullie mijn verzoek alleen maar hadden doorgestuurd.

Nu kunnen jullie rekenen op een klachtenbrief nog voordat mijn vakantie is begonnen. En dan staat er in de reisdocumenten dat de missie van TUI is “Let’s make people smile”. Nou, ik lach niet hoor, echt niet! Echt een koude douche! En weer een klant minder HI! Eat that!

About Lars Sang Mo Boom

Denkt in oplossingen en brengt verandering door anders te denken en nieuwe manieren van innovatie toe te passen. Is als ondernemer actief met FormulaFPV waarmee het 1e platform in Nederland is gerealiseerd op het gebied van FPV Racing. Met Boombuzztic worden schoolbestuurders en managers bijgestaan om met de snelle digitale en technologische veranderingen om te gaan.

Check Also

Artis is en blijft leuk

Als oudste dierentuin van Nederland heeft Natura Artis Magistra (beter bekend als Artis) in Amsterdam een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.