Home / Kinderen en opvoeden / Vliegen met baby’s of kleine kinderen

Vliegen met baby’s of kleine kinderen

Bagage
Een ander opvallend iets is dat je ineens veel meer bagage meeneemt dan voorheen. Zelf neem je minder mee, maar voor je kiddo neem je extra mee. En opeens past het nog maar net in je auto, of net niet. Vervolgens kom je aan op de luchthaven. Als de rijen voor de bagage inleverbalies niet al te lang zijn kan je al snel achter de douane zijn.

Baby Lounges
Luchthavens als Schiphol en Hong Kong hebben speciale baby lounges. Hier kan je op je gemak en in alle rust (tenzij de kids van de andere bezoekers je de oren van het hooft krijsen) je kiddo verzorgen, voeden en laten slapen/rusten. In de meeste gevallen mag je deze lounges gratis gebruiken. Je hebt dan ook even een momentje voor jezelf. Aangezien shoppen toch anders is met extra aanhang. Nog even snel een geurtje of zalfje kopen doe je toch minder snel met een buggy of maxi-cosi bij je.

Aan boord
Bij de gate aangekomen krijgen passagiers met baby’s en kleine kinderen voorrang bij het aan boord gaan van het vliegtuig. Dus dan hoef je niet zoals al die andere hongerige wolven te haasten en te dringen om als eerste op je stoel te zitten (en vervolgens op die paar vierkante centimeters moet wachten op die te late vrouw uit Moskou die nog even wat moest kopen). Maar goed, jij bent alvast aan boord, kan je kiddo en jezelf positioneren voor de vlucht. Je wordt met jaloerse blikken achtervolgt, maar dat deert jou niet, want jij kan in alle rust aan boord. Voor kindjes tot een maand 6 zijn er baby baskets beschikbaar. Zorg wel dat je die van te voren hebt gereserveerd want OP=OP! Dit mandje prik je in de muur voor je en hierin kan je kiddo dan heerlijk slapen. De ene luchtvaartmaatschappij heeft een hele kids-club aan boord (zoals Virgin Atlantic) en anderen schepen je af met een kleurplaat. Tja, het leven is soms niet naar je hand te zetten.

About Lars Sang Mo Boom

Denkt in oplossingen en brengt verandering door anders te denken en nieuwe manieren van innovatie toe te passen. Is als ondernemer actief met FormulaFPV waarmee het 1e platform in Nederland is gerealiseerd op het gebied van FPV Racing. Met Boombuzztic worden schoolbestuurders en managers bijgestaan om met de snelle digitale en technologische veranderingen om te gaan.

Check Also

Aan vakantie toe? Maak je auto vakantieklaar!

Het weer is nog wisselvallig en de zon laat zich nog niet te vaak zien. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.