Home / Online Marketing / Thuiswinkel Update 2010 Utrecht – Highlights

Thuiswinkel Update 2010 Utrecht – Highlights

Vandaag was in Utrecht weer een aflevering van de Thuiswinkel Update. Dit is een bijeenkomst voor Thuiswinkel.org leden waarbij kennis wordt gedeeld en er flink kan worden genetwerkt. Enkele van mijn highlights:

Wat een power: Marc Lammer
De dag werd opgesplitst door een powersessie van de succescoach Marc Lammers die tegenwoordig als Mastercoach door het leven gaat. Hij verteld over hoe zijn behaalde successen tot stand zijn gekomen, met als hoogtepunt de gouden medaille op de Olympische Spelen van Beijing in 2008. Hij legt de nadruk op innovatie, en het voortborduren op krachten van mensen en producten. Niet veranderen = stilstaan. Hierdoor was hij de concurrentie steeds te slim af en kon hij die zelf misleiden. Stimuleer talent waardoor de mindere talenten zich onbewust ook ontwikkelen. Je hebt geen invloed op het resultaat, het resultaat is van diverse factoren afhankelijk. Je hebt wel invloed op het proces er naar toe, dus steek daar al je energie in. Wat een power, wat een enthousiasme en ja, die beelden van de winnende hockeydames doen de rest. Zie hier een registratie van een eerdere presentatie, met hetzelfde onderwerp:

Een andere kreet uit zijn mond is bijvoorbeeld “Onzekere mensen klagen, zelfverzekerde mensen durven zich kwetsbaar op te stellen. Hij kwam met praktijk voorbeelden van zijn hockeymeiden. Ik kan me daar wel in vinden. Op de werkvloer kom ik dat ook tegen. En ik kan niet met zekerheid zeggen dat die collega’s onzeker zijn, maar die indruk heb ik wel. En ja, die klagen ook heel veel, komen niet met oplossingen.

Thuiswinkel Update 2010 Compilatie
Op de website van Thuiswinkel Update staat een Youtube compilatie van deze dag. En hey, wie is die gast in de rode trui?! Tsja, zo zie je maar dat je op een dergelijke dag door het dragen van enkel een rode trui al opvalt. De rest draagt allemaal toch hetzelfde.

About Lars Sang Mo Boom

Denkt in oplossingen en brengt verandering door anders te denken en nieuwe manieren van innovatie toe te passen. Is als ondernemer actief met FormulaFPV waarmee het 1e platform in Nederland is gerealiseerd op het gebied van FPV Racing. Met Boombuzztic worden schoolbestuurders en managers bijgestaan om met de snelle digitale en technologische veranderingen om te gaan.

Check Also

Handige WordPress plugin om afbeeldingen automatisch kleiner te maken

Het deze handige gratis WordPress plugin hoef je je geen zorgen meer te maken over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.