Home / Blog / Wegenwacht® Auto Assist – De TV commercial

Wegenwacht® Auto Assist – De TV commercial

De ANWB heeft vandaag haar TV commercial van de nieuwe service Wegenwacht® Auto Assist op Youtube geplaatst. Zie hieronder de commercial:

De commercial vertelt het verhaal van een gezin dat op pad gaat met de auto. De auto hapert dus vader rijdt een rustig weggetje in. Maar daar wordt de auto bekogeld door golfballetjes van een golfbaan in de buurt. Oh nee, de auto krijgt schade. Maar omdat ze Wegenwacht® Auto Assist hoeven ze alleen maar de ANWB Alarmcentrale te bellen waarna iemand van de Wegenwacht hun komt helpen. Hij stapt zijn beroemde gele auto uit, pakt een grote gele paraplu en gaat het gezin helpen. De boodschap is volgens mij; met Wegenwacht® Auto Assist ben je verzekerd van de hulp van de Wegenwacht in het geval van pech met de auto, maar ook als je schade hebt. En dat laatste is nieuw, en betekent extra gemak voor de klant.

En wat vindt jij van deze commercial?
Ik benieuwd wat jij van deze nieuwe service vindt? Heeft dit toegevoegde waarde? Is het je duidelijk wat je er allemaal voor krijgt? Ben je bereid om over te stappen? Laat het me weten, ben erg benieuwd!

Klik hier om te weten hoeveel deze nieuwe service u kost.
Klik hier (anwb.nl) voor alle voordelen op een rij.

About Lars Sang Mo Boom

Denkt in oplossingen en brengt verandering door anders te denken en nieuwe manieren van innovatie toe te passen. Is als ondernemer actief met FormulaFPV waarmee het 1e platform in Nederland is gerealiseerd op het gebied van FPV Racing. Met Boombuzztic worden schoolbestuurders en managers bijgestaan om met de snelle digitale en technologische veranderingen om te gaan.

Check Also

Mijn naam is Leo – mijn eerste bezoek aan Sierra Leone

Zo praat je op een vrijdagmiddag met iemand over zijn bedrijven in binnen- en buitenland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.