Home / Reizen en vrije tijd / Wegenwacht® Auto Assist: Nieuwe service ANWB

Wegenwacht® Auto Assist: Nieuwe service ANWB

Vandaag heeft de ANWB een nieuwe service geïntroduceerd als aanvulling op het huidige Wegenwacht aanbod; Wegenwacht® Auto Assist. Het nieuwe Wegenwacht Auto Assist combineert de hulp bij pech van de Wegenwacht en de ANWB Autoverzekering. Bij zowel pech als schade schakelt u de ANWB Alarmcentrale in en wordt u geholpen door de Wegenwacht. Lijkt mij helemaal fantastisch.

Met Wegenwacht Auto Assist kan je voortaan 24 uur per dag, zeven dagen per week de ANWB Alarmcentrale bellen voor persoonlijke hulp, maar ook voor bijvoorbeeld technische vragen over je auto. Daarnaast krijg je naast hun hulp van de Wegenwacht bij pech, ook hulp van diezelfde Wegenwacht indien je schade rijdt.

Wegenwacht Auto Assist biedt ook deze voordelen:
– Je hebt met Wegenwacht Auto Assist geen losse autoverzekering meer nodig, die is namelijk inclusief.
– Als je schade veroorzaakt aan anderen dan worden die vergoed.
– Is jouw auto door de schade total-loss verklaard dan zorgt de ANWB ervoor dat je een gelijkwaardige auto kunt kopen. Je blijft dus mobiel. Je krijgt dan minimaal de dagwaarde uitgekeerd o.b.v. ANWB-BOVAG koerslijst + 10%.
–  Als blijkt dat na pech een vervolgreparatie nodig is, dan zijn de kosten tot € 1.000,- per jaar voor rekening van de ANWB.

De service gaat uit van een basisdekking, zeg maar het instappakket. Daarnaast kan je de hulp bij schade uitbreiden zodat je alle schades aan jouw eigen auto compleet vergoedt krijgt (zoals een all-risk dekking). En laat je de schade repareren door een door de ANWB geselecteerde schadeherstelbedrijf dan heb je geen eigen risico. Voor ruitschade geldt dat je een lager eigen risico hebt. En natuurlijk zegt de ANWB uw huidige autoverzekering voor u op.

En wat vindt jij van Wegenwacht Auto Assist?
Ik benieuwd wat jij van deze nieuwe service vindt? Heeft dit toegevoegde waarde? Is het je duidelijk wat je er allemaal voor krijgt? Ben je bereid om over te stappen? Laat het me weten, ben erg benieuwd!

Klik hier om te weten hoeveel deze nieuwe service u kost.
Klik hier (anwb.nl) voor alle voordelen op een rij.

About Lars Sang Mo Boom

Denkt in oplossingen en brengt verandering door anders te denken en nieuwe manieren van innovatie toe te passen. Is als ondernemer actief met FormulaFPV waarmee het 1e platform in Nederland is gerealiseerd op het gebied van FPV Racing. Met Boombuzztic worden schoolbestuurders en managers bijgestaan om met de snelle digitale en technologische veranderingen om te gaan.

Check Also

Artis is en blijft leuk

Als oudste dierentuin van Nederland heeft Natura Artis Magistra (beter bekend als Artis) in Amsterdam een …

One comment

  1. De kennis van somigen adviseur mag beter ,klant gerichter werken en techniscch !!!een juist advies geven. Niet beinvloed door bedrijven Dealers… auto = caravan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.