Home / Kinderen en opvoeden / Arke biedt zwemles aan op vakantie

Arke biedt zwemles aan op vakantie

Note: Arke biedt inmiddels gen zwemles reizen meer aan. Bekijk hier al hun kindvriendelijke reizen.

Al jaren staat Arke bij mij bekend als het goedkope broertje van Holland International en oranje onderdeel van het megalompe TUI bedrijf. Ik heb nog nooit een reis geboekt bij Arke, maar heb onlangs wel met ArkeFly gevlogen. Van de week waren we op zoek naar de volgende vakantie en toen stuitte ik per toeval op het volgende.

Arke biedt vakanties aan waar je kinderen tijdens de vakantie hun zwemdiploma kunnen behalen. Ze zeggen dat 1 week zwemlessen tijdens de vakantie gelijk staat aan 5 maanden zwemles thuis. De zwemlesvakanties worden aangeboden in Italië, Duitsland en op Lanzarote op de Canarische Eilanden. In de 1-weekse zwemcursus wordt er 6 maal les gegeven. In de 2-weekse cursus staan 11 lessen gepland met twee rustdagen tussendoor, zodat je ook nog wat quaility time hebt met het gezin. De dag na aankomst is er een vrolijke introductieles waaraan één van de ouders meedoet.

De zwemlessen boek je als optie bij. De kosten bedragen 339,- Euro voor 1 week per kind. Voor 2 weken betaal je 569,- Euro per kind. Ik vind dit een leuke extra, had dit ook niet verwacht. Het succes ervan weet ik niet, maar als dit over 2 jaar nog steeds wordt aangeboden hebben ze er 2 klantjes bij.

About Lars Sang Mo Boom

Denkt in oplossingen en brengt verandering door anders te denken en nieuwe manieren van innovatie toe te passen. Is als ondernemer actief met FormulaFPV waarmee het 1e platform in Nederland is gerealiseerd op het gebied van FPV Racing. Met Boombuzztic worden schoolbestuurders en managers bijgestaan om met de snelle digitale en technologische veranderingen om te gaan.

Check Also

Aan vakantie toe? Maak je auto vakantieklaar!

Het weer is nog wisselvallig en de zon laat zich nog niet te vaak zien. …

2 comments

 1. Beste vader,

  Toen we 123Jump oprichtten, schreef jij een berichtje op je weblog. Ik kom daar nu op terug. Want, ja, we bestaan nog! En hoe!
  We geven nu op veel meer plekken zwemles en geven les tot en met diploma C. (Daarnaast gaan we dit jaar voor het eerst ook kinder duik lessen geven. We hebben de ervaring dat oudere broertjes en zusjes ook iets leuks willen in de vakantie en dus hebben we besloten dit nu aan te bieden. (Alleen op Merlanes/Tarn et Garonne) Het staat zelfs nog niet op de website)

  Maar mocht u nog zwemles voor uw kinderen willen: wees welkom!
  Na een paar jaar ervaring durven we echt te zeggen dat we de leukste zwemschool van Nederland zijn!

  Vriendelijke groet,

  Jacqueline

 2. Klopt! 1 privezwemles staat gelijk aan 2 maanden zwemles in Nederland. Moet je nagaan hoeveel tijd en kosten je jezelf bespaard om zwemlessen tijdens de vakantie te laten volgen. SwimBee bied deze mogelijkheid ook. Ik zou zeker eens een kijkje nemen op hun website: http://www.swimbee.com !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.