Home / Online Marketing / Mark Rutte stopt met Hyves | Mark Rutte begaat 1e grote fout als minister president

Mark Rutte stopt met Hyves | Mark Rutte begaat 1e grote fout als minister president

Los van het feit of ik wel of geen fan ben van onze nieuwe minister president Mark Rutte denk ik dat hij op dag 1 meteen al zijn 1e grote fout gemaakt heeft. Op de radio hoor en in de kranten lees ik dat Mark Rutte heeft besloten om met Hyves te stoppen. Ja je hoort het goed, Mark Rutte heeft besloten om met Hyves te stoppen. Zelf gebruik ik geen Hyves meer, maar toen ik dit hoorde brak mijn klomp letterlijk. Zelf zegt Mark Rutte hierover:

‘Hoe leuk ik het ook heb gevonden om via Hyves met jullie in contact te zijn, en mijn belevenissen met jullie te delen, toch ga ik daar vanaf dit moment een punt achter zetten. Ik heb de afgelopen periode al gemerkt dat het lastig was om tijd vrij te maken voor Hyves (vandaar dat mijn hyvesmail de laatste tijd door mijn voorlichter is beantwoord..), dat zal de komende periode niet anders worden’.

Jammer Mark, maar dit is toch wel het meest verkeerde signaal dat je ons (in elk geval mij) kunt geven. De politiek is al niet sociaal, de politiek is al niet verstaanbaar, de politiek is al moeilijk te begrijpen en dan ga jij een laagdrempelige community als Hyves verbannen. Al die jaren dat vrienden jou hebben kunnen bereiken via Hyves zijn jou blijkbaar niets waard. Jouw vrienden hebben je al die jaren gesteund, schouderklopjes gegevens, kritiek geleverd; kortom je hebt de stem van de burgers gehoord, nu jouw burgers. En nu maak jezelf ontoegankelijk, moeten we met jou communiceren via de persvoorlichter, Ferry Mingelen en het NOS Journaal.

Mark, dit is een gemiste kans en ik hoop dan ook echt dat je snel weer een account aanmaakt. Wil ik ook best voor je doen hoor. En wie weet, misschien scoor je er nog wel een leuke chica mee ook. We hebben namelijk wel een first lady nodig hoor.

About Lars Sang Mo Boom

Denkt in oplossingen en brengt verandering door anders te denken en nieuwe manieren van innovatie toe te passen. Is als ondernemer actief met FormulaFPV waarmee het 1e platform in Nederland is gerealiseerd op het gebied van FPV Racing. Met Boombuzztic worden schoolbestuurders en managers bijgestaan om met de snelle digitale en technologische veranderingen om te gaan.

Check Also

Handige WordPress plugin om afbeeldingen automatisch kleiner te maken

Het deze handige gratis WordPress plugin hoef je je geen zorgen meer te maken over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.