Home / Online Marketing / Toyota Wintercheck | Toyota Wintercheck campagne review 2

Toyota Wintercheck | Toyota Wintercheck campagne review 2

Een aantal weken geleden was ik toch aardig enthousiast over een campagne van Toyota omtrent hun Wintercheck. Wat Toyota toen aan het doen was stemde mij zeer tevreden en ik vond het leuk om te zien dat zij steeds persoonlijker en relevanter worden in hun uitingen naar mij toe. Lees hier meer.

Ik had online aangegeven dat ik die dag zou komen. Wegens drukte om de weg redde ik het helaas niet om voor 17 uur bij het filiaal van Toyota te komen. Erg jammer voor mij want ik had nu geen gratis wintercheck, erg jammer voor hun want zij konden me nu niets meer verkopen. Wat me nu enorm verbaasde, en tegelijkertijd teleurstelde, was dat Toyota mij hierna nooit meer heeft benaderd. En dit had volgens mij prima gekund.

Wat had het mooi geweest als zij hier een followup aan hadden kunnen geven aan iedereen die niet was komen opdagen. Ik kan me niet voorstellen dat ik in heel Nederland de enige was die deze afspraak niet kan nakomen. Ze hadden mij best mogen bellen, e-mail of post mogen sturen met het bericht dat ik er niet was en dat ik nog een kans had ofzo. Of dat ze me wat schuldgevoeld zouden aanpraten, ik was tenslotte niet gekomen. Des te meer kans was er dat ik toch nog iets zou kopen. Dit is volgens mij echt een gemiste kans. Of dit niet zo bedoeld was, dat ze mensen hiermee niet wilden lastig vallen of dat dit domweg vergeten was in de campagne besprekingen, ik weet het niet. Maar laat ik dit tegen Toyota zeggen, wat mij betreft een gemiste kans!

Auteur: Lars Boom

About Lars Sang Mo Boom

Denkt in oplossingen en brengt verandering door anders te denken en nieuwe manieren van innovatie toe te passen. Is als ondernemer actief met FormulaFPV waarmee het 1e platform in Nederland is gerealiseerd op het gebied van FPV Racing. Met Boombuzztic worden schoolbestuurders en managers bijgestaan om met de snelle digitale en technologische veranderingen om te gaan.

Check Also

Reisgadgets: altijd een clubsound in je hotelkamer met deze dwerg speaker in je koffer

Iedereen heeft een aantal must haves gadgets die altijd en elke reis mee gaan. Los …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.