Home / Blog / Hotel review | Een beetje arrogant mag best
Shangri-La Hotels Logo

Hotel review | Een beetje arrogant mag best

Afgelopen maand heb ik met mijn gezinnetje vakantie gevierd in het Shangri-La Mactan Resort in de Filippijnen. Voor ons had dit een speciale betekenis omdat wij hier 5 jaar geleden getrouwd zijn, en dat jubileum hebben we hier gevierd.

Het Shangri-La Mactan Resort is een geweldige plek om bij te komen van een drukke baan en een ideale uitvalsbasis voor een vakantie in de Filippijnen. De locatie is schitterend, het resort straalt een heerlijke rust en tropische sfeer uit en het personeel is super vriendelijk en behulpzaam. Het Shangri-La Mactan Resort in de Filippijnen is ook redelijk betaalbaar. Als je een speciale prijs weet te regelen kan je hier al voor 150 euro per nacht inclusief een heerlijk ontbijtbuffet verblijven.

Review hotel

Na afloop kreeg ik via e-mail de mogelijkheid om mijn ervaringen door te geven en hier heb ik gebruik van gemaakt. Ik heb een review van het hotel achtergelaten. De hotels van Shangri-La staan bekend om haar hoge niveau van luxe en service en dat laten ze ook in hun vragenlijsten duidelijk naar voren komen. Ze zijn ook niet echt bescheiden.

Zo kan je van het personeel zeggen dat ze “een authentieke service vanuit het hart bieden” en “dankbaar en attent zijn”. Geweldig hoe zij ook na je verblijf je in die typische Shangri-La sfeer te houden.

Review Shangri-La

Ik ben benieuwd naar jouw mening over Shangri-La hotels.

About Lars Sang Mo Boom

Denkt in oplossingen en brengt verandering door anders te denken en nieuwe manieren van innovatie toe te passen. Is als ondernemer actief met FormulaFPV waarmee het 1e platform in Nederland is gerealiseerd op het gebied van FPV Racing. Met Boombuzztic worden schoolbestuurders en managers bijgestaan om met de snelle digitale en technologische veranderingen om te gaan.

Check Also

Mijn naam is Leo – mijn eerste bezoek aan Sierra Leone

Zo praat je op een vrijdagmiddag met iemand over zijn bedrijven in binnen- en buitenland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.