Home / Blog / Peking Express 2012 gaat van start van koud Korea naar tropisch Filipijnen
Peking Express 2012

Peking Express 2012 gaat van start van koud Korea naar tropisch Filipijnen

Vorige week werd ik getriggered door een trailer op de radio: Peking Express gaat weer van start! Eindelijk na een paar jaar geen race uit te zend heeft NET5 weer besloten om een nieuwe serie te maken van deze super spannende race. En ja, deze keer van Zuid Korea naar de Filipijnen. Heel toevallig mijn 2 favoriete (vakantie)landen en landen waar ik een diepe emotionele band mee heb. Ik kan niet wachten!

Twitter

Dit heugelijke feit had ik via mijn Twitter verspreid. Ik vond het dan ook erg leuk dat de programmamakers via dit medium reageerden met de volgende reactie:

Peking Express 2012 Twitter

Ik ben benieuwd of en hoop er eigenlijk op dat de programmamakers een leuke social media actie in petto hebben. Hier moet je toch wel wat leuke omheen weten te krijgen.

Trailer

Bekijk hier de spannende trailer, hier wordt je vast enthousiast van! Peking Express 2012 dus!

About Lars Sang Mo Boom

Denkt in oplossingen en brengt verandering door anders te denken en nieuwe manieren van innovatie toe te passen. Is als ondernemer actief met FormulaFPV waarmee het 1e platform in Nederland is gerealiseerd op het gebied van FPV Racing. Met Boombuzztic worden schoolbestuurders en managers bijgestaan om met de snelle digitale en technologische veranderingen om te gaan.

Check Also

Mijn naam is Leo – mijn eerste bezoek aan Sierra Leone

Zo praat je op een vrijdagmiddag met iemand over zijn bedrijven in binnen- en buitenland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.