Home / Reis Foto's / Reis en Vakantiefoto’s van Beste Luxe Hotels in Las Vegas
Welcome To Las Vegas

Reis en Vakantiefoto’s van Beste Luxe Hotels in Las Vegas

Overzicht reisfoto’s van beste luxe hotels in Las Vegas

De afgelopen 10 jaar ben ik een aantal keer in Las Vegas geweest voor werk en vakantie. Enkele keer weer bleef die stad mij boeien. Want het gaat er natuurlijk allang niet meer alleen om het gokken. Er is continue entertainment met voor elk wat wils, sportevenementen van formaat en mega shows van wereldartiesten die alleen in Las Vegas optreden. En ook voor jonge kinderen is het er leuk met attractieparken, dierenparken en overal kleinkunst. Een echter aanrader voor elke vakantieganger.

Hieronder zie je een overzicht van de beste en mooiste luxe hotels en resorts die ik de afgelopen 10 jaar in Las Vegas ben tegengekomen. De laatst tijd is en wordt er ook weer veel gebouwd dus ik moet nodig maar een ticket naar Las Vegas boeken :-). Veel plezier!

Tip: Reisfoto’s van varen en zeilen op de Filippijnen

Tip: Reisfoto’s van Yosemite National Park

About Lars Sang Mo Boom

Denkt in oplossingen en brengt verandering door anders te denken en nieuwe manieren van innovatie toe te passen. Is als ondernemer actief met FormulaFPV waarmee het 1e platform in Nederland is gerealiseerd op het gebied van FPV Racing. Met Boombuzztic worden schoolbestuurders en managers bijgestaan om met de snelle digitale en technologische veranderingen om te gaan.

Check Also

New York City Skyline With Lady Liberty

Foto: New York City en het Vrijheidsbeeld

In 2012 heb ik weer een bezoek gebracht aan The City That Never Sleeps: New …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.