Home / Reis Foto's / Reis vakantie foto’s Yosemite National Park in Amerika

Reis vakantie foto’s Yosemite National Park in Amerika

Vakantiefoto’s van reis door Yosemite National Park in Amerika

Toen ik nog als inkoper bij een touroperator werkte mocht ik jaarlijks op pad om de leukste hotels, mooiste resorts en spannendste tours te contracteren. Op die manier heb ik heel West USA, Noord Oost USA en Zuid Oost Florida gezien. Een absolute must-do aan de westkust van Amerika is Yosemite National Park. Het ligt op enkele uren rijden vanaf San Francisco. Overnachten in de buurt is aan te bevelen. Yosemite is het meest indrukwekkend in Maart – Mei, omdat dan al het smeltwater als watervallen zichtbaar zijn.

Enkele van mijn mooiste reis foto’s van Yosemite National Park wil ik graag met jullie delen. Als jullie ook nog mooie vakantiefoto’s hebben dan ontvang ik graag de link zodat mijn lezers nog meer indrukken krijgen van dit prachtige natuur spektakel.

Tip: Reisfoto’s van varen en zeilen op de Filippijnen

About Lars Sang Mo Boom

Denkt in oplossingen en brengt verandering door anders te denken en nieuwe manieren van innovatie toe te passen. Is als ondernemer actief met FormulaFPV waarmee het 1e platform in Nederland is gerealiseerd op het gebied van FPV Racing. Met Boombuzztic worden schoolbestuurders en managers bijgestaan om met de snelle digitale en technologische veranderingen om te gaan.

Check Also

New York City Skyline With Lady Liberty

Foto: New York City en het Vrijheidsbeeld

In 2012 heb ik weer een bezoek gebracht aan The City That Never Sleeps: New …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.