Home / Reis Foto's / Reis vakantie foto’s zeilen en varen Filipijnen
Het Boracay Regency heeft een eigen shuttle service over water. Vanaf de luchthaven Caticlan ga je per taxi naar de boat station. Daar stap je in hun eigen boot die je naar het resort op Boracay brengt.

Reis vakantie foto’s zeilen en varen Filipijnen

Reizen door de Filipijnen per zeilboot, banca of ferry

Als je op vakantie ben in de Filipijnen dan moet je zeker eens een boottocht maken. De vele eilandjes kan je meestal per vliegtuig bereiken, maar per banca’s weet je zeker dat je in de middle of nowhere uitkomt. Bij de populaire vakantiebestemmingen Boracay, Mindoro, Bohol, Palawan en Batangas kan voor 10-20 euro een bootje met kapitein huren en maak je een tocht rond het eiland of in de omgeving. Maar gebruik ze ook zeker om te gaan island hoppen. Als je echt lowbudget lange afstanden wil afleggen dan kan je de ferry nemen, zoals de Super. Voor 1/10 van de prijs van een lowcost vliegticket stap je aan boord. Nadeel: Het duurt wel veel langer dan het vliegtuig.

Tip: Reisfoto’s van Yosemite National Park

About Lars Sang Mo Boom

Denkt in oplossingen en brengt verandering door anders te denken en nieuwe manieren van innovatie toe te passen. Is als ondernemer actief met FormulaFPV waarmee het 1e platform in Nederland is gerealiseerd op het gebied van FPV Racing. Met Boombuzztic worden schoolbestuurders en managers bijgestaan om met de snelle digitale en technologische veranderingen om te gaan.

Check Also

New York City Skyline With Lady Liberty

Foto: New York City en het Vrijheidsbeeld

In 2012 heb ik weer een bezoek gebracht aan The City That Never Sleeps: New …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.