Home / Blog / Achter de schermen bij PSY’s Gangnam Style

Achter de schermen bij PSY’s Gangnam Style

het nummer Gangnam Style van de Koreaanse zanger PSY is een wereldwijde hit en hype op radiostations en internet. De origineel video en imitaties zijn al miljoenen keren bekeken. Zie hier een overzicht van een aantal geinige video’s.

Zelf vind ik een kijkje achter de schermen van dergelijke hypes altijd erg boeiend. Vaak blijkt dat het allemaal niet zo stoer en sexy is als het de kijker wordt gepresenteerd :-). Als je ziet hoe een flash mob ontstaat dan vergaat het goede gevoel meteen. Een kijkje achter de schermen bij de opnames van PSY’s video van Gangnam Style vind ik dan ook erg vermakelijk.

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=9HPiBJBCOq8′]

About Lars Sang Mo Boom

Denkt in oplossingen en brengt verandering door anders te denken en nieuwe manieren van innovatie toe te passen. Is als ondernemer actief met FormulaFPV waarmee het 1e platform in Nederland is gerealiseerd op het gebied van FPV Racing. Met Boombuzztic worden schoolbestuurders en managers bijgestaan om met de snelle digitale en technologische veranderingen om te gaan.

Check Also

Mijn naam is Leo – mijn eerste bezoek aan Sierra Leone

Zo praat je op een vrijdagmiddag met iemand over zijn bedrijven in binnen- en buitenland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.