Home / Blog / Britney Spears Leert Gangnam Style Dans Van PSY

Britney Spears Leert Gangnam Style Dans Van PSY

Het gigantische succes van PSY’s Gangnam Style slaat ook Amerika niet over. Dat is goed nieuws voor de sympatieke zanger en danser. Britney Spears denkt daar na deze actie wel anders over.

In de talkshow The Ellen Show van Ellen DeGeneres werd Britney gevraagd wat ze van Gangnam Style vond. Britney gaf aan een groot fan te zien en graag de dans wilde leren. Nah, van wie kan je dat beter leren dan PSY zelf moet Ellen gedacht hebben. Ellen had dus PSY overgevlogen uit Korea om Britney de Gangnam Style dans te leren.

Dress Classy And Dance Cheesy

Ze zag er wat verbouwereerd en verrast uit, maar ze reageerde sportief. In haar strakke jurkje met hoge hakken zag ze er we wat vreemd uit, terwijl de vriendelijk PSY de dans uitlegde.

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=QZmkU5Pg1sw?hd=1′] Prachtig voorbeeld van de Koreaanse beleefdheid en netheid als PSY zich even keurig voorstelt :-).

About Lars Sang Mo Boom

Denkt in oplossingen en brengt verandering door anders te denken en nieuwe manieren van innovatie toe te passen. Is als ondernemer actief met FormulaFPV waarmee het 1e platform in Nederland is gerealiseerd op het gebied van FPV Racing. Met Boombuzztic worden schoolbestuurders en managers bijgestaan om met de snelle digitale en technologische veranderingen om te gaan.

Check Also

Mijn naam is Leo – mijn eerste bezoek aan Sierra Leone

Zo praat je op een vrijdagmiddag met iemand over zijn bedrijven in binnen- en buitenland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.