Home / Blog / Dribbble | Social Network Voor Designers

Dribbble | Social Network Voor Designers

Terwijl de wereld van social networks wordt gedomineerd door Facebook, Twitter, Youtube en Google+ is er een flinke toename te zien aan niche social networks die zich richten op een selecte groep met een unieke interesse.

Zo stuitte ik op Dribbble.com (ja echt, met 3 b’s). Dit social network richt zich op ontwerpers en biedt een platform waar je designs kunt delen, op designs kunt reageren en de laatste designs kunt vinden en zien. Het is een community die elke dag antwoord geeft op de vraag “Waar werk jij vandaag aan?”. De oprichters zijn Rich Thornett en Dan Cederholm.

Headquarted in Salem, Massachusetts, Dribbble began as a side project and is now a tiny, bootstrapped and profitable company helping the world’s design talent share their creations and get hired. Dribbble has become a go-to resource for discovering and connecting with designers around the globe.

About Lars Sang Mo Boom

Denkt in oplossingen en brengt verandering door anders te denken en nieuwe manieren van innovatie toe te passen. Is als ondernemer actief met FormulaFPV waarmee het 1e platform in Nederland is gerealiseerd op het gebied van FPV Racing. Met Boombuzztic worden schoolbestuurders en managers bijgestaan om met de snelle digitale en technologische veranderingen om te gaan.

Check Also

Mijn naam is Leo – mijn eerste bezoek aan Sierra Leone

Zo praat je op een vrijdagmiddag met iemand over zijn bedrijven in binnen- en buitenland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.