Home / Blog / Gamification in de echte wereld: StreetPong

Gamification in de echte wereld: StreetPong

De wereld van Gamification is nog voor velen een onbekende manier van marketing. Terwijl Gamification juist steeds vaker aantoont effectiever te zijn dan bijvoorbeeld display en content marketing.

Door het speelse element wordt de boodschap niet opgedrongen, maar neemt men juist heel natuurlijk deel aan het ‘spel’. De boodschap landt zacht, maar wel lang.

Neen nou dit stoplicht spel StreetPong. Je wacht bij het stoplicht om te mogen overstappen. Tijdens dat wachten kan je een simpel spelletje spelen tegen iemand anders. En niet zomaar iemand anders. Nee, iemand die aan de andere kant ook staat te wachten. Tijdens het spel geeft een indicator duidelijk aan wanneer het stoplicht weer op groen gaat. Super leuk bedacht!

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=Oe3TsxVSnpg&hd=1′]

About Lars Sang Mo Boom

Denkt in oplossingen en brengt verandering door anders te denken en nieuwe manieren van innovatie toe te passen. Is als ondernemer actief met FormulaFPV waarmee het 1e platform in Nederland is gerealiseerd op het gebied van FPV Racing. Met Boombuzztic worden schoolbestuurders en managers bijgestaan om met de snelle digitale en technologische veranderingen om te gaan.

Check Also

Mijn naam is Leo – mijn eerste bezoek aan Sierra Leone

Zo praat je op een vrijdagmiddag met iemand over zijn bedrijven in binnen- en buitenland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.