Home / Gadgets / Apple / iPhone 5 abonnement T-mobile duurder en levertijd van 8 weken

iPhone 5 abonnement T-mobile duurder en levertijd van 8 weken

“VOOR UPDATE ZIE ONDER”

Gadget-fan als ik ben hing ik vanochtend om 8:00 aan de lijn met mijn vrienden van T-mobile. Vanaf vandaag kan je namelijk je bestelling voor de iPhone 5 plaatsen.

Ik belde het nummer voor zakelijke klanten (aangezien ik een zakelijk abonnement heb) en werd vrij snel te woord gestaan. De meneer kon mij alleen niet verder helpen, omdat andere collega’s de aanvragen voor iPhone 5 behandelden. Dus ik werd doorgeschakeld.

Vervolgens werd ik geholpen door vriendelijke dame die mij snel antwoord kon geven op mijn vragen.

Zijn de abonnementen veranderd?

Ja. Ze zijn duurder geworden. In mijn geval 10-15% duurder. Daarvoor krijg je dan nu dan ongelimiteerd SMS en ongelimiteerd internet met 14.4k snelheid en geen plafond tot 1GB. Zo vertelde ze.

Apple zorgt graag voor schaarste, maar 8 weken?!

Hoeveel kost de iPhone 5 32GB?

De iPhone 5 32 GB kost met een 1 jarig ismart 200 abonnement €435 euro. Op Twitter maakte T-mobile bekent dat je 30 euro korting krijgt op het toestel bij Onbeperkt Internet. Ik neem aan dat die korting in mijn prijs verwerkt is. De dame zelf noemde het niet.

Wat is de levertijd?

Eigenlijk stelde ik die vraag niet zelf, maar de medewerkster van T-mobile sloot het gesprek vrij vlot af met het bericht dat de levertijd 8 weken zou bedragen: 8 weken?! Dus dan heb ik het toestel rond Sinterklaas in huis? Apple zorgt graag voor schaarste, maar 8 weken?!

Mede Apple en Iphone fans, succes de komende 8 weken, heel veel sterkte gewenst. Ik weet niet hoe jullie de tijd gaan doorkomen, maar ik denk dat mijn huidige iPhone 4S nog goed z’n werk zal doen tijdens mijn komende vakantie :-).

UPDATE

Gisteravond ontving ik een sms met het bericht dat ik online een bezorgmoment kon selecteren. De eerst mogelijk dag was 2 dagen later. Werden die 8 weken eerst 8 werkdagen (nadat vrienden op me in hebben gepraat dat ik het waarschijnlijk verkeerd gehoord had). Nu blijkt dat het inderdaad 8 werkdagen is. Dus complimenten aan T-mobile! 🙂

Foto van T-mobile.nl

About Lars Sang Mo Boom

Denkt in oplossingen en brengt verandering door anders te denken en nieuwe manieren van innovatie toe te passen. Is als ondernemer actief met FormulaFPV waarmee het 1e platform in Nederland is gerealiseerd op het gebied van FPV Racing. Met Boombuzztic worden schoolbestuurders en managers bijgestaan om met de snelle digitale en technologische veranderingen om te gaan.

Check Also

Mijn naam is Leo – mijn eerste bezoek aan Sierra Leone

Zo praat je op een vrijdagmiddag met iemand over zijn bedrijven in binnen- en buitenland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.