Home / Blog / Shangrila app combineert stijl, luxe en inspiratie met functionaliteit

Shangrila app combineert stijl, luxe en inspiratie met functionaliteit

De nieuwe app van Shangrila Hotel keten is onlangs gelanceerd. Er is weer zichtbaar veel tijd gestoken in ontwerp en interactie met een flinke saus aan inspiratie. Ik heb de iPhone app van Shangrila getest.

Wat ik vooral mooi vind is de uitstraling. Het wit/marmer met goud geeft het de uitstraling die bij de keten hoort. Het is de stijl die overal in hun uitingen en hotels terugkeert.

Functionaliteiten

De app biedt alle functionaliteiten die je verwacht van een hotel app.  Als frequente gast bij Shangrila is het je mobiele reserveringsagent waarmee je direct contact hebt met Shangrila.

Zoeken

Het zoeken van een bestemming en de hotels is simpel. Ook scrollen gaan eenvoudig en niet schokkerig. Alles vloeit natuurlijk in elkaar over

Selecteren

Het selecteren van de bestemming en een hotel gaat eenvoudig.  De grote buttons maken selecteren makkelijk. Ook terugkeren is met de pijl simpel te doen. Zo kan je lekker ‘shoppen’ in de app.

Boeken

Zodra je jouw hotel in de Shangrila app  hebt gevonden en geselecteerd kan je de boeking maken. De velden die hiervoor nodig zijn kunnen best wat groter. Dit is een absolute conversie verbeter tip; gebruik grote invulvelden. Met de dropdowns is het een beetje priegelen en dat komt de snelheid niet ten goede.

De vernieuwde website van Shangrila
De vernieuwde website van Shangrila

Golden Circle

Het toevoegen van het frequent guest programma Golden Circle is een mooie toevoeging. Dit heeft nog niet iedereen, maar zorgt er juist voor dat trouwe klanten de app gaan gebruiken. Je kunt er je boekingen inzien, punten bijhouden en nog meer.

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=Bs66IDPpZJY’] Leuke video workshop van de chefkok van het Shangrila in Sydney.

Uitstekende app

De nieuwe app van Shangrila is een uitstekende app voor met name de trouwe gasten. De toevoeging van het spaarprogramma en het makkelijk zoeken en selecteren maken het een must om bij je te dragen. Er is volop inspiratie aanwezig, welke nog beter zou kunnen zijn als er ook guest reviews aan worden toegevoegd. Deze app is zeker het downloaden waard.

About Lars Sang Mo Boom

Denkt in oplossingen en brengt verandering door anders te denken en nieuwe manieren van innovatie toe te passen. Is als ondernemer actief met FormulaFPV waarmee het 1e platform in Nederland is gerealiseerd op het gebied van FPV Racing. Met Boombuzztic worden schoolbestuurders en managers bijgestaan om met de snelle digitale en technologische veranderingen om te gaan.

Check Also

Mijn naam is Leo – mijn eerste bezoek aan Sierra Leone

Zo praat je op een vrijdagmiddag met iemand over zijn bedrijven in binnen- en buitenland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.