Home / Blog / Foto Blog: Blinkende Amerikaanse Klassiekers Pronken Op Beale Street

Foto Blog: Blinkende Amerikaanse Klassiekers Pronken Op Beale Street

Vanavond waren we getuigen van een prachtige autoshow op Beale Street in Memphis, Tennessee. Om 17 uur ging de barricade opzij en reden er stuk voor stuk Amerikaanse klassiekers de straat in. Ze werden allemaal op een rij geparkeerd zodat het publiek ze goed kon aanschouwen. Bleek het om een autoshow te gaan. Elke avond is er wel iets gaan op Beale Street, en vanavond dus dit.

Wow, het leek we alsof we zo in Grease stapten, wat een fantastisch gezicht, en wat een geluid maakten ze. Wat een onverwachte geweldige ervaring!

About Lars Sang Mo Boom

Denkt in oplossingen en brengt verandering door anders te denken en nieuwe manieren van innovatie toe te passen. Is als ondernemer actief met FormulaFPV waarmee het 1e platform in Nederland is gerealiseerd op het gebied van FPV Racing. Met Boombuzztic worden schoolbestuurders en managers bijgestaan om met de snelle digitale en technologische veranderingen om te gaan.

Check Also

Mijn naam is Leo – mijn eerste bezoek aan Sierra Leone

Zo praat je op een vrijdagmiddag met iemand over zijn bedrijven in binnen- en buitenland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.