Home / Blog / Live bloggen en foto’s streamen tijdens reis met camper via Travelhome

Live bloggen en foto’s streamen tijdens reis met camper via Travelhome

Tijdens mijn komende reis door Amerika zal ik voor de ANWB reisorganisatie Travelhome mijn ervaringen bloggen. Dit doe ik op persoonlijke titel, maar ook als ‘spokesman’ via de Facebook pagina van Travelhome. Vanaf de Facebook pagina wordt alles 1-op-1 naar het Twitter account gestuurd.

Zonder dat er keiharde doelen zijn bepaald is het voor mij een experiment om te zien of je door live content te delen met je fans en volgers je engagement positief kunt beinvloeden. En zorgt het voor meer ‘delen’ en meer fans en volgers?

Op mijn tweet vanochtend kreeg ik diverse replies en tips:

Ik ga kijken welke ik allemaal kan uitvoeren:

 • Voor en nadelen van een campervakantie
 • Tips van locals
 • Laat je volgers je volgende route bepalen
 • Tips van POI’s fans en volgers uitvoeren
 • Verhalen van de locals over hun werk in het toerisme
 • Unieke routes
 • Met de camper rijden in een stad
 • Verbruik van de camper
 • Apps die handig zijn bij het reizen met een camper
 • Welke apps/sites gebruik je om je reis te plotten en te verrijken met foto’s en annotaties?
 • Het chemische tollet: not for the faint hearted?

Hebben jullie nog leuke ideeën, laat het me weten. Ik kan niet beloven dat ik alles ga doen ;-).

About Lars Sang Mo Boom

Denkt in oplossingen en brengt verandering door anders te denken en nieuwe manieren van innovatie toe te passen. Is als ondernemer actief met FormulaFPV waarmee het 1e platform in Nederland is gerealiseerd op het gebied van FPV Racing. Met Boombuzztic worden schoolbestuurders en managers bijgestaan om met de snelle digitale en technologische veranderingen om te gaan.

Check Also

Mijn naam is Leo – mijn eerste bezoek aan Sierra Leone

Zo praat je op een vrijdagmiddag met iemand over zijn bedrijven in binnen- en buitenland …

5 comments

 1. Hi Lars,

  Hier is er nog eentje:
  – apps die handig zijn bij het reizen met een camper
  – Welke apps/sites gebruik je om je reis te plotten en te verrijken met foto’s en annotaties?
  – Het chemische tollet: not for the faint hearted?

  Succes!

 2. Where to go next after a succesfull camper trip? Camperwise in andere landen.
  Wat ga je doen met je resultaten wanneer je engagement hebt met je volgers? Een volgende campertrip?
  Is er een effect op social media wanneer je bijvoorbeeld volgers live laat raden aan de hand van een foto, quote, whatever it may be om je volgende bestemming te raden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.