Home / Blog / Attractie In Memphis, Elvis Presley’s Graceland

Attractie In Memphis, Elvis Presley’s Graceland

Voor mij zijn er een 3-tal bezienswaardigheden waar je gewoon moet zijn geweest om te kunnen zeggen dat je “Amerika hebt gezien”. De absolute nummer 1 is het Vrijheidsbeeld in New York. De nummer 2 is de Grand Canyon National Park. En de nummer 3, en de absolute nummer 1 van Memphis, Tennessee is Elvis Presley’s Graceland. Een impressie: 

About Lars Sang Mo Boom

Denkt in oplossingen en brengt verandering door anders te denken en nieuwe manieren van innovatie toe te passen. Is als ondernemer actief met FormulaFPV waarmee het 1e platform in Nederland is gerealiseerd op het gebied van FPV Racing. Met Boombuzztic worden schoolbestuurders en managers bijgestaan om met de snelle digitale en technologische veranderingen om te gaan.

Check Also

Mijn naam is Leo – mijn eerste bezoek aan Sierra Leone

Zo praat je op een vrijdagmiddag met iemand over zijn bedrijven in binnen- en buitenland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.