Home / Gadgets / Apple / Ja ja, ik hem ’em ook! #iphone5

Ja ja, ik hem ’em ook! #iphone5

Het is dan zover. De iPhone 5 is er. En nog mooier, bij mij. De nieuwste gadget van Apple heeft haar weg gevonden naar mijn hand.

Eerder schreef ik over de lange levertijd die ik tijdens mijn bestelling door kreeg. Later werd ik er door Twitteraars op gewezen dat ik het waarschijnlijk verkeerd gehoord had. Dinsdag ontvang ik een sms dat ik een bezorgafspraak kon maken en vandaag, vandaag zijn we weer 1, m’n iPhone 5 en ik. Uiteindelijk ben ik nog geen 2 weken verder.

Eerst natuurlijk dat troosteloze pakketje. Je wordt er niet echt blij van ofzo. Behalve als je weet wat er in zit natuurlijk.

Dan verwijder je die lelijke dikke schil en dan komt er een overdaad een wit en zonnestralen tevoorschijn. En wat blijkt dan, dat doosje zit voor maar een kwart vol.

De envelope van T-mobile er uit en het prachtige witte doosje open maken. Voorzichtig uiteraard en met een precisie en secuurheid van een liefhebber.

En daar is ze dan, m’n nieuwe grote liefde, wat een beauty, wat een schoonheid. Zo slank en stralend, zo geraffineerd en eenvoudig; net als mijn vrouw. Ik ga even genieten…

En de nieuwe oordopjes zitten er ook bij.

En het allermooiste van dit sprookje is, dat mijn vrouw nu ook aan de iPhone gaat! Want zij krijgt mijn ‘oude’ 4S, hahaha.

About Lars Sang Mo Boom

Denkt in oplossingen en brengt verandering door anders te denken en nieuwe manieren van innovatie toe te passen. Is als ondernemer actief met FormulaFPV waarmee het 1e platform in Nederland is gerealiseerd op het gebied van FPV Racing. Met Boombuzztic worden schoolbestuurders en managers bijgestaan om met de snelle digitale en technologische veranderingen om te gaan.

Check Also

Mijn naam is Leo – mijn eerste bezoek aan Sierra Leone

Zo praat je op een vrijdagmiddag met iemand over zijn bedrijven in binnen- en buitenland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.