Home / Reis Foto's / Foto: Met de kids in New York City op vakantie
Met de kids in New York City

Foto: Met de kids in New York City op vakantie

In 2012 hebben we een kort bezoek gebracht aan New York City. En deze keer gingen de kinderen ook mee. Ze hebben al aardig wat kilometers gevlogen dus voor hun was New York een piece of cake :-).

Mijn zoon Nick heeft genoten van alles wat New York te bieden had, en vermaakte zich ook uitstekend op de ferry met uitzicht op de skyline van New York City. Wat mij betreft is New York een uitermate geschikte bestemming om met kinderen te bezoeken. Dus wil je nog altijd graag een keer naar New York, heb je kleine kinderen, ik zeg “gewoon doen!” en genieten.

About Lars Sang Mo Boom

Denkt in oplossingen en brengt verandering door anders te denken en nieuwe manieren van innovatie toe te passen. Is als ondernemer actief met FormulaFPV waarmee het 1e platform in Nederland is gerealiseerd op het gebied van FPV Racing. Met Boombuzztic worden schoolbestuurders en managers bijgestaan om met de snelle digitale en technologische veranderingen om te gaan.

Check Also

UNESCO Site Taos Pueblo, New Mexico

Taos, New Mexico Tijdens onze laatste reis voor Amerika zijn we door New Mexico gereisd. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.