Home / Reis Foto's / Foto: New York City en het Vrijheidsbeeld
New York City Skyline With Lady Liberty

Foto: New York City en het Vrijheidsbeeld

In 2012 heb ik weer een bezoek gebracht aan The City That Never Sleeps: New York City. Op weg naar Denver, CO hebben we de familie bezocht en konden we meteen 2 dagen New York in. De kinderen hebben de tijd van hun leven gehad, mede door een boottocht langs het Vrijheidsbeeld Lady Liberty met uitzicht op de unieke skyline.

Voor mij is New York City een prachtig voorbeeld van hoe je als stad en bewoners uit het diepste dal kunt opstaan en de vibe kunt vasthouden, zen zelfs versterken, die da stad zo typeert. Keep up the good work!

About Lars Sang Mo Boom

Denkt in oplossingen en brengt verandering door anders te denken en nieuwe manieren van innovatie toe te passen. Is als ondernemer actief met FormulaFPV waarmee het 1e platform in Nederland is gerealiseerd op het gebied van FPV Racing. Met Boombuzztic worden schoolbestuurders en managers bijgestaan om met de snelle digitale en technologische veranderingen om te gaan.

Check Also

UNESCO Site Taos Pueblo, New Mexico

Taos, New Mexico Tijdens onze laatste reis voor Amerika zijn we door New Mexico gereisd. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.