Home / Blog / Zo nemen wij branded content tot ons

Zo nemen wij branded content tot ons

Mensen consumeren Online meer content dan ooit. Het komt tot ons via smartphones, web-connected televisies, andere mobiele apparaten, desktops en laptops.

Uit onderstaande infographic door DKNewMedia blijkt dat, volgens een Forrester studie, 53 procent van de internetgebruikers ‘altijd’ online zijn voor niet-werkgerelateerde doeleinden na 20.00 uur en 18 procent van de internetgebruikers zijn ‘altijd’ online voor 9.00 uur voor niet-werkgerelateerde doeleinden. En 32 procent van de Amerikaanse consumenten online vertrouwen vreemden ‘adviezen op forums en websites over branded advertenties.

De meest effectieve manier om consumenten om actie te ondernemen is om hen te vragen om een ​​sweepstake te voeren of voor promoties op een website van het bedrijf te registreren. De tweede meest effectieve manier vraagt ​​consumenten om promotionele nieuwsbrieven of e-mails te lezen, terwijl de derde is om te vragen om fan van is op Facebook. De meeste aandacht van de consument omvat duren drie minuten, dus inhoud moet licht verteerbaar. Als het langer, moet het onder meer foto’s, video’s of andere vorm van visuele stimulatie.

Branded Content

Volgens blogger Amanda Nelson en een studie van Buddy Media gegevens, krijgen Facebook berichten die bestaan ​​uit 80 tekens of minder  27% meer engagement. Op Twitter, kortere hashtags zijn populairder dan de lange. Terwijl mensen content op alle uren van de dag tot zich nemen, moet je het plaatsen van bepaalde type content wel het juiste moment kiezen. Bijvoorbeeld, Mashable’s Samantha Murphy zegt dat een tweet met een link niet mag worden verzonden na 8 uur  op een doordeweekse dag, en dezelfde regel geldt na 15.00 uur op vrijdag op Facebook. Door het begrijpen van de eenvoudige kenmerken van elk sociaal netwerk, kan je de content publiceren op precies het juiste moment het maximum aantal mensen bereiken.

About Lars Sang Mo Boom

Denkt in oplossingen en brengt verandering door anders te denken en nieuwe manieren van innovatie toe te passen. Is als ondernemer actief met FormulaFPV waarmee het 1e platform in Nederland is gerealiseerd op het gebied van FPV Racing. Met Boombuzztic worden schoolbestuurders en managers bijgestaan om met de snelle digitale en technologische veranderingen om te gaan.

Check Also

Mijn naam is Leo – mijn eerste bezoek aan Sierra Leone

Zo praat je op een vrijdagmiddag met iemand over zijn bedrijven in binnen- en buitenland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.