Home / Blog / Lars Niet De Wielrenner Boom Dat Ben Ik Ja

Lars Niet De Wielrenner Boom Dat Ben Ik Ja

Sinds ik mij in de online wereld begeef word ik regelmatig geconfronteerd met een bekende sportende naamgenoot. Vaak presenteer ik mij ook als ‘Lars Niet De Wielrenner Boom’, om maar meteen het verschil duidelijk te maken :-). En laat ik er nou dan ook compleet anders uitzien dan die sportende naamgenoot, je kunt je indenken dat mijn verschijning soms tot verbaasde blikken leidt.

Op mijn blog heb ik wel eens reacties gekregen van fans van mijn sportende naamgenoot. De meeste waren niet zo vriendelijk, soms zelfs met een dreigende toon. Wat moest ik wel niet denken met mijn blog, met mijn apenkop, er was maar 1 ‘Lars Boom’ en dat was ik niet. Volgens hun. Helaas reageerder dan ook nog eens anoniem. Dat ligt inmiddels achter mij.

Tot mijn verbazing werd ik gewezen op een resultaat in Google waarbij je op de zoekterm ‘Lars Boom’ nu ook een voor mij relevant zoekresultaat getoond krijg bij ‘gerelateerd’. Voorheen stond ik hier niet. Blijkbaar zijn er toch meer Lars Bomen dan die ene sportende naamgenoot ;-). Toch geinig…

About Lars Sang Mo Boom

Denkt in oplossingen en brengt verandering door anders te denken en nieuwe manieren van innovatie toe te passen. Is als ondernemer actief met FormulaFPV waarmee het 1e platform in Nederland is gerealiseerd op het gebied van FPV Racing. Met Boombuzztic worden schoolbestuurders en managers bijgestaan om met de snelle digitale en technologische veranderingen om te gaan.

Check Also

Mijn naam is Leo – mijn eerste bezoek aan Sierra Leone

Zo praat je op een vrijdagmiddag met iemand over zijn bedrijven in binnen- en buitenland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.