Home / Blog / Review (gele sterretjes) rich snippet plugin voor WordPress

Review (gele sterretjes) rich snippet plugin voor WordPress

De review rich snippets (ook wel de gele sterretjes genoemd) zijn een hot item in SEO land. Iedereen wil ze, maar toch is het vaak nog lastig om het  te implementeren. ALs jouw website of blog in WordPress gemaakt is kan je hiervoor diverse plugins downloaden.

Rich Snippets

De plugin GD Star Rating maakt het mogelijk voor jouw bezoekers om een review achter te laten op jouw blog. De optie komt onder je je blogpost te staan. Er kunnen maximaal 10 sterren worden gegeven. De plugin maakt het tevens mogelijk om je SEO zichtbaarheid te vergroten in de SER. Zie hieronder een voorbeeld van mijn blog:

rich snippet wordpress plugin review

In slechts 24 uur zijn de gele sterretjes door Google zichtbaar en is het artikel ineens veel opvallender in de SER. Andere rich snippets die je ziet zijn Author (het plaatje van de auteur) en koppelingen naar Google+.

Ik ben erg benieuwd naar jullie ervaringen met deze plugin. En als jullie een betere weten dan hoor ik dat ook graag :-).

 

About Lars Sang Mo Boom

Denkt in oplossingen en brengt verandering door anders te denken en nieuwe manieren van innovatie toe te passen. Is als ondernemer actief met FormulaFPV waarmee het 1e platform in Nederland is gerealiseerd op het gebied van FPV Racing. Met Boombuzztic worden schoolbestuurders en managers bijgestaan om met de snelle digitale en technologische veranderingen om te gaan.

Check Also

Mijn naam is Leo – mijn eerste bezoek aan Sierra Leone

Zo praat je op een vrijdagmiddag met iemand over zijn bedrijven in binnen- en buitenland …

4 comments

  1. In korte tijd snel resultaat lijkt het, mooi. Ik ga op onderzoek uit! Hier een lijstje van de top 10 review plugins voor WordPress http://tomuse.com/wordpress-review-plugin-theme/

    Doe je voordeel ermee!

  2. Hoi!

    Ik zie dat de sterretjes zijn verdwenen. Is er iets bekend hoe dit komt? Heeft google iets aangepast?

    Hoor het graag.

    Groet, Roel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.