Home / Quotes / Levenslessen: There Is No Reason Not To Follow Your Heart – Steve Jobs

Levenslessen: There Is No Reason Not To Follow Your Heart – Steve Jobs

In deze serie van quotes als levenslessen voor mijn kids deze van tech held en innovator Steve Jobs, oprichter van Apple en bedenker van de eerste smartphone ter wereld, de iPhone.

Lesson to learn

Ik hoef over deze quote niet al te lang na te denken, hij is direct duidelijk. Volg altijd je eigen gevoel, je hebt geen enkele reden om aan je eigen gevoel te twijfelen. En ook al heb je in het verleden eens beslissingen genomen die niet zo goed uitpakten, dat is nog steeds geen reden om bij een volgende beslissing aan je eigen gevoel te twijfelen. Als je je eigen gevoel, je hart, volgt, en het blijkt de juiste richting, dan zal je er ook maximaal van genieten. Anderen zullen het nooit zo goed met jou voor hebben als jijzelf, dus…

Volg je hart!

Quotes: there is no reason

About Lars Sang Mo Boom

Denkt in oplossingen en brengt verandering door anders te denken en nieuwe manieren van innovatie toe te passen. Is als ondernemer actief met FormulaFPV waarmee het 1e platform in Nederland is gerealiseerd op het gebied van FPV Racing. Met Boombuzztic worden schoolbestuurders en managers bijgestaan om met de snelle digitale en technologische veranderingen om te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.