Home / Blog / Foto slideshow van het Reiswerk Studenten Congres 2013 in Belek Turkije

Foto slideshow van het Reiswerk Studenten Congres 2013 in Belek Turkije

In Mei vond het 2e Reiswerk Studenten Congres plaats. Deze keer was de locatie het prachtige Belek en Turkije. De hoofdsponsor TUI had voor een geweldige accommodatie gezorgd, namelijk het gloed nieuwe Titanic Resort.

Voor deze editie ben ik uitgenodigd door de NHTV om zowel als spreker als de rol van coach te fungeren. Beide zijn mij op het lijf geschreven dus hoefde ik niet lang na te denken. Tijdens mijn presentatie heb ik de studenten verteld over de snel veranderende wereld en welke kansen de reisbranche nog allemaal heeft. Dit kleedde ik aan met enkele pakkende video’s.

Ondanks de 2 linkerhanden die ik heb wat betreft foto en video bewerking, heb ik hieronder een slideshow geplaatste met foto’s van het congres. Al met al een zeer succesvol congres met veel blijde studenten en een nog trotsere organisatie. Top! Bedankt Reiswerk en NewWays!

About Lars Sang Mo Boom

Denkt in oplossingen en brengt verandering door anders te denken en nieuwe manieren van innovatie toe te passen. Is als ondernemer actief met FormulaFPV waarmee het 1e platform in Nederland is gerealiseerd op het gebied van FPV Racing. Met Boombuzztic worden schoolbestuurders en managers bijgestaan om met de snelle digitale en technologische veranderingen om te gaan.

Check Also

Mijn naam is Leo – mijn eerste bezoek aan Sierra Leone

Zo praat je op een vrijdagmiddag met iemand over zijn bedrijven in binnen- en buitenland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.