Home / Blog / Uber update app en maakt delen van de kosten mogelijk

Uber update app en maakt delen van de kosten mogelijk

Met de taxi reizen zorgt bij veel mensen voor de nodige stress, met name de kwaliteit van de chauffeurs wordt vaak genoemd als ergernis. Toen ik hoorde van Uber heb ik deze direct getest. Met Uber rijd je niet in zomaar een taxi, maar in een limo met privechauffeur. Denk dan aan de BMZ 7 serie, Mercedez S-klasse en Audi A8. Dit geeft de rit een compleet andere dimensie en zorgt voor een groot wow gevoel. Je voelt je net een filmster of minister president! En qua kosten verschilt het maar weinig met een normale taxidienst.

uber share cost

De vernieuwde app van Uber heeft een belangrijke nieuwe functionaliteit. Gebruikers hebben nu de mogelijk om de ritprijs te delen. Dit werkt door vrienden via een sms en popup in de app uit te nodigen. In Amsterdam kan UberBLACK met tot maximaal 4 personen gedeeld worden. De procedure is eigenlijk heel simpel:

  • Kies ophaallocatie
  • Bestel een Uber
  • Rechtsonder: druk op het pijltje omhoog
  • Kies ‘Fare Split’ of ‘Deel Ritprijs’
  • Nodig je vrienden uit
  • Zij volgen instructies in hun app, of via de sms die ze ontvangen
  • En Uber regelt de rest 🙂

New York Times had onlangs de scoop.

Probeer Uber Amsterdam met korting

Als lezer van mijn blog kan je Uber nu met korting proberen. Meld je aan en we krijgen allebei €10,- op ons account gestort. Zo kan jij direct van Uber genieten. Uiteraard ben ik benieuwd naar je ervaringen!

[yframe url=’https://www.youtube.com/watch?v=VQa0IsYzq5E’]

About Lars Sang Mo Boom

Denkt in oplossingen en brengt verandering door anders te denken en nieuwe manieren van innovatie toe te passen. Is als ondernemer actief met FormulaFPV waarmee het 1e platform in Nederland is gerealiseerd op het gebied van FPV Racing. Met Boombuzztic worden schoolbestuurders en managers bijgestaan om met de snelle digitale en technologische veranderingen om te gaan.

Check Also

Mijn naam is Leo – mijn eerste bezoek aan Sierra Leone

Zo praat je op een vrijdagmiddag met iemand over zijn bedrijven in binnen- en buitenland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.