Home / Blog / Waarom alle mannen ‘net als PSY’ willen zijn (maar het niet durven te zeggen)

Waarom alle mannen ‘net als PSY’ willen zijn (maar het niet durven te zeggen)

De megahit van 2012 is toch echt wel van PSY. De Koreaanse pop sensatie kende met Gangnam Style z’n grote doorbraak. Alle mannen willen nu natuurlijk zijn zoals hij, PSY, de Koreaanse megaster. En wel hierom.

PSY is Koreaans

psy koreaan
foto: soompi.com

Korea is hot. Samsung, KIA en Guus Hiddink, iedereen kent het/hem en everybody loves it/him! Het is gewoon vet om Koreaan te zijn. Korea is fashion, Korea is hip, en niet te vergeten, Korea = Gadgets! Wilde vroeger iedereen zijn als Mike, tegenwoordig wil iedereen Koreaan zijn. En dus net als PSY.

PSY heeft sex appeal

psy sex appeal
Foto: telegraph.co.uk

Overal waar je PSY ziet zie je vrouwen. En niet zomaar vrouwen, nee, de mooiste vrouwen van de planeet. Als er dan ook iemand op deze aardbol rondloopt met sex appeal dan is het PSY wel. Alleen al hierom wil iedere man zoals PSY zijn.

PSY kapselPSY heeft een vet kapsel

We hadden vroeger James Dean en Elvis Presley en tegenwoordig moeten we het doen met Justin Bieber en Brune Marss. Allemaal bekende artiesten met een vrij bekende coup. Maar sinds de doorbraak van PSY is er maar 1 kapsel de vetste van allemaal, namelijk die van hem. Doe er een pot gel in, lekker kammen en vooral de randjes even scheren. Be Like PSY!

PSY heeft coole moves

psy dance moves
Foto: dinoseoul.com

De reden van de doorbraak van PSY? Tuurlijk de aanstekelijk melodie van Gangnam Style. Niet de tekst want die verstaat bijna niemand en is ook niet echt diepgaand. Zeker, alle redenen die op deze pagina vermeld staan. Maar natuurlijk vanwege die ontzettend lauwe, domme, maar oh zo aanstekelijke en makkelijk na te doene (is dit goed Nederlands?) pasjes. Alleen ruitermeisjes zouden dit moeten kunnen, maar nee, opeens kan zelfs Britney Spears het en ook Eric Schmidt van Google wil het kunnen. De coole moves dus!

PSY Can Touch It!

Foto: hollywoodreporter.com

Het was 1989. Ja ja, zoooo lang geleden. Dat mijn hele generatie zich lam schrok van de PSY van dat moment. De doorbraak van MC Hammer met U Can’t Touch This. Wow, iedereen wilde dat vreemde dansje doen, en man, wat zei hij nou precies, we verstonden er niets van. En zie nu met PSY, de geschiedenis herhaalt zich. En laat PSY dan ook nog ‘es zo mans zijn om een mashup met deze held uit de ’80’s op te nemen. Petje af voor PSY!

About Lars Sang Mo Boom

Denkt in oplossingen en brengt verandering door anders te denken en nieuwe manieren van innovatie toe te passen. Is als ondernemer actief met FormulaFPV waarmee het 1e platform in Nederland is gerealiseerd op het gebied van FPV Racing. Met Boombuzztic worden schoolbestuurders en managers bijgestaan om met de snelle digitale en technologische veranderingen om te gaan.

Check Also

Mijn naam is Leo – mijn eerste bezoek aan Sierra Leone

Zo praat je op een vrijdagmiddag met iemand over zijn bedrijven in binnen- en buitenland …

2 comments

  1. Wat een leuk artikel! Mag van mij zo in een mannenmagazine! Zeg, was PSY niet jouw bijnaam in Belek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.