Home / Tech Nieuws / Nieuwe functionaliteiten Uber, Going Dutch!

Nieuwe functionaliteiten Uber, Going Dutch!

Uber lanceert in September 3 nieuwe functionaliteiten voor een nog betere klantervaring. Hiermee kan de gebruiker makkelijker en goedkoper Uberen.

Deel je aankomsttijd

Fashionably late was nog nooit zo fashionable. Het overkomt de besten en te laat komen is soms onvermijdelijk. Gelukkig kan de nieuwste Uber app je vrienden en familie precies laten weten hoe (te) laat je aan gaat komen. De mensen waarmee je dit deelt, krijgen een sms waarin ze precies je locatie op de kaart mét ETA kunnen zien. En ze weten dus direct hoe laat je aan zal komen! Lees hier hoe het precies werkt.

Deel de ritprijs, Going Dutch

Laat de andere passagiers meebetalen, in plaats van achteraf te klooien met cash! Met de optie ‘Deel de ritprijs’ kan je de vrienden selecteren met wie je de kosten van de rit wilt delen. Going Dutch! Lees hier meer.

Schat de ritprijs

Naast een gloednieuw design van de website, hebben ze ook de mogelijkheid ingebouwd je ritprijs van tevoren in te schatten via de website (voor zowel UberBLACK als UberLUX). Probeer het nu zelf en krijg gratis € 10 tegoed!

Ik ga binnenkort weer lekker Uberen, de vorige keren bevielen mij prima, haha!

 

About Lars Sang Mo Boom

Denkt in oplossingen en brengt verandering door anders te denken en nieuwe manieren van innovatie toe te passen. Is als ondernemer actief met FormulaFPV waarmee het 1e platform in Nederland is gerealiseerd op het gebied van FPV Racing. Met Boombuzztic worden schoolbestuurders en managers bijgestaan om met de snelle digitale en technologische veranderingen om te gaan.

Check Also

Tech Nieuws En Trends Van 26 Augustus 2012

Het web afstruinen, alerts instellen, blogs bijhouden, het hoeft niet meer. Op larsboom.com lees je wekelijks de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.