Home / Blog / Handige WordPress plugin om afbeeldingen automatisch kleiner te maken

Handige WordPress plugin om afbeeldingen automatisch kleiner te maken

Het deze handige gratis WordPress plugin hoef je je geen zorgen meer te maken over een onnodig volle bibliotheek, te traag ladende afbeeldingen en opgeblazen foto’s op je blog.

wordpress plugin imsanity afbeeldingen automatisch resizen kleiner makenIk heb een prachtige plugin voor WordPress ontdekt, de Imsanity plugin. Deze plugin neemt al je zorgen weg en zorgt er na 1 x instellen voor dat:

  1. Al je afbeeldingen vanaf dat moment de door jouw bepaalde maximale afmeting hebben
  2. De reeds door jou geuploade afbeeldingen ook die door jouw bepaalde maximale afmeting kunnen krijgen

Voor nieuw te uploaden afbeelden geldt dan dat je een afbeelding van bijv. 2400×1600 kunt uploaden en dat die automatisch in je bibliotheek komt als bijv. 1024×720 (als dat is wat jij hebt ingesteld.

En dus echt super handig dat je ook de afbeeldingen die al in je bibliotheek zitten met een bulp functie allemaal tegelijk kunt resizen.

Lees meer over deze plugin.

About Lars Sang Mo Boom

Denkt in oplossingen en brengt verandering door anders te denken en nieuwe manieren van innovatie toe te passen. Is als ondernemer actief met FormulaFPV waarmee het 1e platform in Nederland is gerealiseerd op het gebied van FPV Racing. Met Boombuzztic worden schoolbestuurders en managers bijgestaan om met de snelle digitale en technologische veranderingen om te gaan.

Check Also

Mijn naam is Leo – mijn eerste bezoek aan Sierra Leone

Zo praat je op een vrijdagmiddag met iemand over zijn bedrijven in binnen- en buitenland …

3 comments

  1. Heb de plugin gedownload, maar ik heb helaas niet het gewenste resultaat… foto’s zijn minder scherp en de formaten wijken hierna nog steeds af 🙁

  2. Hoi Lars,

    Bedankt voor deze tip! De plugin WP Smush.it is ook ontzettend handig om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van je foto’s goed blijft wanneer je de foto’s kleiner maakt.

    Ik hoor graag van je wat je ervan vindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.