Home / Carrière / Developer gezocht voor website van nieuwe stichting

Developer gezocht voor website van nieuwe stichting

In februari zal ik een nieuwe stichting oprichten. De stichting Digital Future Foundation (DFF) heeft als missie om jongeren te inspireren en een kans te bieden op een carrière in Digital en Online. De stichting zal jongeren met een passie voor Digital en Online koppelen aan bedrijven, die de jongeren gedurende een intensief traject zullen coachen en trainen. De talenten die er uit springen maken dan kans om bij die bedrijven aan de slag te gaan. De stichting zal enkel als faciliteerder van kennis- en netwerksessies actief zijn, en geen enkele rol in het werven en selecteren van personeel gaan spelen.

Website bouwen

De stichting wil haar website in WordPress bouwen. Het gekozen theme is Dante. Voor het verbouwen van het theme en het inrichten van de site zoek ik een developer. De gewenste release datum is 16 februari.

Omdat de stichting op dit moment nog geen financiele middelen tot haar beschikking heeft kan de developer nog niet worden betaald. We zien deze samenwerking in het licht van de missie van de stichting en zouden dit graag met gesloten beurs willen realiseren. Zo zal de developer op de site van de stichting met naam en logo vermeld worden. Indien een betaling gewenst is kunnen we daar afspraken over maken.

Ja, ik wil

Als jij je aangesproken voelt tot deze missie en wil je de stichting helpen? Of ken je iemand die dit zou willen doen? Neem dan contact met mij op. Dan bespreken we de opties.

Bedankt!

Foto: site

About Lars Sang Mo Boom

Denkt in oplossingen en brengt verandering door anders te denken en nieuwe manieren van innovatie toe te passen. Is als ondernemer actief met FormulaFPV waarmee het 1e platform in Nederland is gerealiseerd op het gebied van FPV Racing. Met Boombuzztic worden schoolbestuurders en managers bijgestaan om met de snelle digitale en technologische veranderingen om te gaan.

Check Also

Foto slideshow van het Reiswerk Studenten Congres 2013 in Belek Turkije

In Mei vond het 2e Reiswerk Studenten Congres plaats. Deze keer was de locatie het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.