Home / Blog / Reisgadgets: altijd een clubsound in je hotelkamer met deze dwerg speaker in je koffer

Reisgadgets: altijd een clubsound in je hotelkamer met deze dwerg speaker in je koffer

Iedereen heeft een aantal must haves gadgets die altijd en elke reis mee gaan. Los van het feit of ik wel of niet zonder ze kan, heb ik elke reis mijn iPhone, tablet, bagageweger en een externe harde schijf mee. Tijdens mijn verblijf in hotels geniet ik ‘s avonds van de tunes die door de speakers van mijn iPhone en tablet komen. Handig hoor om altijd al je muziek bij de hand te hebben, jammer alleen dat de kwaliteit van de ingebouwde speakers treurig is.

reisgadgets speaker mighty dwarf lars sang mo boom  005Mijn nieuwste reisgadget is de mini vibratie speaker van Mighty Dwarf. Ja echt, de naam zegt het al, deze speaker is zo klein als een dwerg, haha. De verpakking bevat naast de speaker een USB kabel met audio plug en een handleiding. De speaker is klein, maar zeker geen lichtgewicht. Misschien voelt de 300 gram door zijn kleine formaat juist extra zwaar aan. De kracht van deze speaker zit in de krachtige vibratie die op een vlak en zware ondergrond het geluid opblaast tot het niveau van een conventionele speaker. Houd je de speaker in de lucht of op bijvoorbeeld je hand dan hoor enkele lege klanken. Maar op een tafel, kast of zelfs koekenpan vormen die lege klanken om tot een volle en volwaardige sound.

Je speelt muziek op 2 manieren af. Steek een micro SD card (niet inclusief) direct in de Mighty Dwarf. De speaker haalt de muziek direct van de SD card. Of koppel je speaker met het meegeleverde kabeltje aan je smartphone, een andere muziekspeler of bijv. laptop. Je speelt de muziek af op je apparaat en de Mighty Dwarf zorgt voor de output. Als iPhone gebruiker vind ik de micro SD card niet zo handig, omdat de iPhone dat niet ondersteunt. Uiteindelijk krijg ik de muziek op de micro SD card en kan de lol beginnen. Wat een vette sound!

Het volume is makkelijk aan te passen en ook het wisselen van nummers gaat vlekkeloos. De pauze-start functie voelt wat zacht aan, ik moet flink drukken om die actief te krijgen, maar werkt verder goed. Het geluid is top, voor zo’n klein dingetje. Ik zal het zeker met me meedragen tijdens volgende reizen. Ondanks dat ik het niet hemelaal vlekkeloos vind werken in samenwerking met mijn iPhone vind ik het wel een tof speakertje voor op reis! En dat voor maar € 59,95.

About Lars Sang Mo Boom

Denkt in oplossingen en brengt verandering door anders te denken en nieuwe manieren van innovatie toe te passen. Is als ondernemer actief met FormulaFPV waarmee het 1e platform in Nederland is gerealiseerd op het gebied van FPV Racing. Met Boombuzztic worden schoolbestuurders en managers bijgestaan om met de snelle digitale en technologische veranderingen om te gaan.

Check Also

Mijn naam is Leo – mijn eerste bezoek aan Sierra Leone

Zo praat je op een vrijdagmiddag met iemand over zijn bedrijven in binnen- en buitenland …

One comment

  1. Wat een handige en compacte speaker. Is het geluid in grotere ruimtes ook nog goed? Hij is in ieder geval leuk om te zien en handig voor op reis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.