Home / Blog / Overzicht van reisvlogs die je moet zien

Overzicht van reisvlogs die je moet zien

Bloggen over reizen en vakantie is hot. Niet een beetje hot, maar bloody hot! Van jonge mensen die starten met schrijven als reisblogger tot gerenommeerde journalisten die diepgaande verhalen met ons delen, steeds meer mensen schrijven over hun reizen.

Naast prachtige, persoonlijke teksten wordt elke blogpost (artikel) voorzien van homemade foto’s. Hiervoor gebruiken ze smartphones, digitale spiegelreflexcamera’s tot GoPro’s. Steeds vaker is video een belangrijke inspiratiebron, zo ook bij bij reisbloggers. Video’s variëren van het tonen van de plek waar men is tot de meest heftige adventures in beeld brengen met een GoPro. Hieronder een overzicht van een aantal reisvlogs die zeker iets met jou zullen doen. Have fun!

About Lars Sang Mo Boom

Denkt in oplossingen en brengt verandering door anders te denken en nieuwe manieren van innovatie toe te passen. Is als ondernemer actief met FormulaFPV waarmee het 1e platform in Nederland is gerealiseerd op het gebied van FPV Racing. Met Boombuzztic worden schoolbestuurders en managers bijgestaan om met de snelle digitale en technologische veranderingen om te gaan.

Check Also

Mijn naam is Leo – mijn eerste bezoek aan Sierra Leone

Zo praat je op een vrijdagmiddag met iemand over zijn bedrijven in binnen- en buitenland …

2 comments

  1. Thanks voor de mention! Heerlijk hè, die inspiratie..!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.