Home / Blog / Keihard werken tijdens de Reiswerk Topclass Curaçao

Keihard werken tijdens de Reiswerk Topclass Curaçao

Afgelopen Maart mocht ik een groep MBO Toerisme studenten begeleiden tijdens de Reiswerk Topclass Curaçao. De groep kreeg een unieke kans om praktijkervaring op te doen, met lokale ondernemers en toeristische bedrijven te spreken en had als doel een marketing – communicatieplan te schrijven voor het Curaçao Tourism Board Europe (CTBE).

Mijn inhoudelijke bijdrage had alles te maken met SoLoMo en video. Ik heb een week lang de studenten van alles laten ervaren op het gebied van Social, Mobile en Local en video maken. Ze pakten het snel op, waren reuze enthousiast en als ze zeggen dat ze in deze week meer nuttige dingen hebben geleerd dan in een jaar school dan doet me dat goed (ook al weet ik dat je op school ook heel nuttige dingen leert).

De studenten werden onderverdeeld in 3 doelgroepen waarvoor zij het plan moesten schrijven. Het plan moest tevesn voorzien worden van een bijpassende promovideo. Dit was voor veel studenten een grote uitdaging aangezien niemand hier nog ervaring mee had. Ze hebben zitten ploeteren, zwoegen, schelden en zweten, maar het resultaat mag er zijn! Een groot compliment voor alle studenten!

Team Cultural Explorers

Team Footloose & Family Free

Team Mature Travel Pairs

Elke dag zat het programma vol gepland met lokale sprekers en excursies. Tussendoor moest er ook nog gewerkt worden aan de plannen. Hoewel er niet veel tijd was voor vertier werd elk vrij momentje aangepakt om even te genieten als een toerist. Ik wil Bettina van het CTBE bedanken voor het bieden van deze kans aan de studenten. Samen met Reiswerk is er een fantastisch event neergezet welke zeker navolging moet krijgen. Odyle de Roos van het MBO Amersfoort, samen hebben we het maximale uit de groep weten te halen, bedankt voor alle energie, levenslessen en mooie, onvergetelijke momenten.

We had a blast!

About Lars Sang Mo Boom

Denkt in oplossingen en brengt verandering door anders te denken en nieuwe manieren van innovatie toe te passen. Is als ondernemer actief met FormulaFPV waarmee het 1e platform in Nederland is gerealiseerd op het gebied van FPV Racing. Met Boombuzztic worden schoolbestuurders en managers bijgestaan om met de snelle digitale en technologische veranderingen om te gaan.

Check Also

Mijn naam is Leo – mijn eerste bezoek aan Sierra Leone

Zo praat je op een vrijdagmiddag met iemand over zijn bedrijven in binnen- en buitenland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.