Home / Video / Onder water video door Olympische zwemmer Sebastiaan Verschuren

Onder water video door Olympische zwemmer Sebastiaan Verschuren

In Mei 2014 hield het Nederlandse zwemteam een trainingsessie van 2 weken in het Sendito Zeynep Resort in Belek, Turkije. Het unieke aan deze locatie was het zwembad van Olympische afmetingen en overige details waardoor door de zwemmers zich maximaal konen uitleven. Voor hun was het een voorbereiding het EK in Berlijn in Augustus.

Toen ik Olympische zwemmer Sebastiaan Verschuren vroeg of hij een paar baantjes met mijn GoPro camera wilde zwemmen verleende hij alle medewerking. Hierdoor kregen wij een prachtige kijk op zijn moves en training.

De tijdens deze trainingssessie aanwezige profesionele zwemmers waren:

Heren:
Sebastiaan Verschuren
Joeri Verlinden
Joost Reijns
Ferry Weertman
Marcel Schouten
Bastiaan Lijesen
Maarten Brzoskowski
Dion Dreesens

Dames:
Ranomi Kromowidjojo
Maud van der Meer
Femke Heemskerk
Inge Dekker
Moniek Nijhuis
Wendy van der Zanden

About Lars Sang Mo Boom

Denkt in oplossingen en brengt verandering door anders te denken en nieuwe manieren van innovatie toe te passen. Is als ondernemer actief met FormulaFPV waarmee het 1e platform in Nederland is gerealiseerd op het gebied van FPV Racing. Met Boombuzztic worden schoolbestuurders en managers bijgestaan om met de snelle digitale en technologische veranderingen om te gaan.

Check Also

The Best New Years Eve Drone Video’s From All Over The World

Watching firework shows during the New Years Eve celebrations can be best done from the …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.