Home / Blog / Sportieve vakantiegangers kiezen voor het Sentido Zeynep Resort in Belek

Sportieve vakantiegangers kiezen voor het Sentido Zeynep Resort in Belek

Je zolen verslijten en nek verrekken tijdens een stedentrip. 24/7 aan de buffetten hangen in een all-inclusive. Bruin bakken en naar kokos ruiken tijdens een strandvakantie. Rubber verbranden en rondjes rijdens tijdens een autovakantie. Je gaat op vakantie en je wilt wat. Tegenwoordig is er gelukkig voor iedereen wat te vinden. Voor de vakantieganger die van alles wat wil en ook nog lekker wil sporten is het Sentido Zeynep Resort de ideale plek.

Sentido Zeynep Resort Hotel Golf Spa Turkije Vakantie Belek Voetbal 08
De voorkant van het Sentido Zeynep Golf & Spa met uitzicht op de voetbalvelden en tennisbanen.

Het Sentido Zeynep Resort in het Turkse Belek biedt 5 sterren luxe en comfort met een all inclusive formule. De turkse zon zorgt voor de broodnodige vitamine D en laat je stralen als nooit tevoren. Je kunt kiezen uit het Sentido Zeynep Resort en het Sentido Zeynep Golf & Spa. Het resort ligt aan het strand en biedt de meeste sportiviteiten. Gratis activiteiten zijn aerobics, geweerschieten, basketbal, beach volleybal, voetbal, boogschieten, shuffleboard, tennis (3 banen) en windsurfen. Tegen bijbetaling kan je ook gemotoriseerde waterporten doen, zoals banana, jetskien, waterskien, parasailing en catamaran varen.

Sentido Zeynep Resort Hotel Golf Spa Turkije Vakantie Belek Olympisch Zwembad 02
Het zwembad van Olympisch formaat met wedstrijd startblokken.

Maar de grote trots van Sentido zijn wel de 5 zwembaden, en dan met name het olympische zwembad. Dit bad telt niet alleen de officiële afmetingen, het heeft ook nog eens snufjes als professionele startblokken waardoor jouw Sentido zwemexperience een Olympische tintje krijgt. Het hotel ontvangt regelmatig professionele sportteams zoals voetbalclubs Fenerbahce en CSKA Moskou. In Mei 2014 trainde het Nederlandse zwemteam hier 2 weken lang met zowel de junioren als senioren. Olympische toppers Ranomi Kromowidjojo, Femke Heemskerk, Inge Dekker, Joeri Verlinden en Sebastiaan Verschuren hebben hier de tegels uit het bad gezwommen en genoten van de Turkse zon.

Sentido Zeynep Resort Hotel Golf Spa Turkije Vakantie Belek Strand 03.jpg
Het Sentido Zeynep Resort heeft een eigen strand met fijn zand.

Het strand is een fijne plek om te vertoeven vanwege de koele bries die er waait. Ook in Juli en Augustus is het hier prima uit te houden. Er zijn kinderzwembaden met glijbanen, miniauto’s, mini-club en speeltuinen. Je kunt er handige reisartikelen zoals zonnebrandcreme en zwembandjes vinden voor niet al te gekke prijzen. De medewerkers zijn vriendelijk, behulpzaam en geduldig. Ondanks dat ze niet goed Engels kunnen spreken wordt alles voor je opgelost.

Sentido Zeynep Resort Hotel Golf Spa Turkije Vakantie Belek Aerobics 04
Doe mee met de aerobics les. In de schaduw is het prima uit te houden.
Sentido Zeynep Resort Hotel Golf Spa Turkije Vakantie Belek Buffet 07
Het uitgebreide buffet kent een rijke keuze aan Turkse kazen.

Het Sentido Zeynep Resort is uitstekend geschikt voor gezinnen die willen ontspannen, maar ook actief willen zijn. Je kunt hier sporten op hoog niveau en materiaal is van uitstekende kwaliteit. Activiteiten zijn niet extreem duur en het buffet is goed verzorgd met voldoende diversiteit. Je vindt er verschillende verbljfsvormen en een ruimte diversiteit een entertainment en vermaak. Op het gehele complex is wifi te vinden. Over het algemeen werkt dit goed. Op sommige plekken is een wat dun lijntje. Maar al met al voldoende om het thuisfront te laten weten dat je je in het zweet aan het sporten bent. Je vliegt op Antalya en in een half uur ben je in Belek.

Sentido Zeynep Resort Hotel Golf Spa Turkije Vakantie Belek 01
Sfeervolle verblijven aan de rand van het zwembad van het Sentido Zeynep Resort.

 

About Lars Sang Mo Boom

Denkt in oplossingen en brengt verandering door anders te denken en nieuwe manieren van innovatie toe te passen. Is als ondernemer actief met FormulaFPV waarmee het 1e platform in Nederland is gerealiseerd op het gebied van FPV Racing. Met Boombuzztic worden schoolbestuurders en managers bijgestaan om met de snelle digitale en technologische veranderingen om te gaan.

Check Also

Mijn naam is Leo – mijn eerste bezoek aan Sierra Leone

Zo praat je op een vrijdagmiddag met iemand over zijn bedrijven in binnen- en buitenland …

2 comments

  1. Hanita van der Meer

    Top verhaal Lars. Juiste sfeer te pakken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.