Home / Reizen en vrije tijd / Artis is en blijft leuk

Artis is en blijft leuk

Als oudste dierentuin van Nederland heeft Natura Artis Magistra (beter bekend als Artis) in Amsterdam een Koninklijke naam hoog te houden. De zoo is in 1838 opgericht door G.F. Westerman, J.W.H. Werlemann en J.W. Wijsmuller. Artis heeft zich ten doel gesteld om liefde en zorg voor de natuur te stimuleren.

Dagje Artis in Amsterdam

Zo vaak ben ik niet in Artis geweest, volgens mij was de laatste keer toen ik 12 was, dus deze zomer vond ik het weer eens tijd voor een bezoek. De kids gingen mee en samen ontdekten we de dierentuin.

In het buitenland bezoeken we regelmatig dientuinen en wat me daar vaak opvalt is de trieste leefomgeving van de dieren. Er wordt weinig geinvesteerd in woonruimten, fasciliteiten en horeca. Ook zien dieren er vaak uitgeleefd en verwaarloosd uit. Nou, dat is in Artis wel even anders. Het park maakt op mij een nette, opgeruimde en goed verzorgde indruk. De verblijven zijn goed onderhouden en de dieren zien er prachtig uit.

Artis met de kinderen

Bekijk onderstaande video van ons laatste bezoek aan Artis:

About Lars Sang Mo Boom

Denkt in oplossingen en brengt verandering door anders te denken en nieuwe manieren van innovatie toe te passen. Is als ondernemer actief met FormulaFPV waarmee het 1e platform in Nederland is gerealiseerd op het gebied van FPV Racing. Met Boombuzztic worden schoolbestuurders en managers bijgestaan om met de snelle digitale en technologische veranderingen om te gaan.

Check Also

Santa Barbara Resort voor een luxe en comfortabele vakantie op Curaçao

Wie op vakantie wil naar Curaçao kan kiezen uit een grote verscheidenheid van verblijfsvormen. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.