Home / Blog / Nieuw curator platform Cinetree biedt speciale films en documentaires aan

Nieuw curator platform Cinetree biedt speciale films en documentaires aan

Door een tweetje van Nalden werd ik gewezen op een nieuwe curator platform genaamd Cinetree (spreek uit “ci-ne-trie”). Cinetree is een video on demand platform voor verhalen die verteld moeten worden. Cinetree cureert bestaande content en maakt een sortering in het wereldwijde filmaanbod met belangrijke thema’s en verhalen die mensen raken. Dus nee, het is geen Netflix killer :-). Omdat er een overvloed aan video is kan het best handig zijn om voor dit soort specifieke content curators te gebruiken. Cinetree gebruikt de volledige winst uit de verkoop van abonnementen om nieuwe films en documentaires te produceren.

Acteurs worden ondernemers

Het toont aan dat de entertainment branche niet bang moet zijn voor technologische ontwikkelingen. Werd er eerst alles aan gedaan om MP3’s en Napster uit de lucht te krijgen, nu zie je juist dat artiesten zelf initiatieven ontplooien om naast hun muziek andere inkomsten te genereren. Denk naast de aloude t-shirts en petjes ook aan games, hoofdtelefoons en wieldoppen. Cinetree laat zien dat acteurs de rol van autoriteit kunnen opnemen en zo waarde vertegenwoordigen. De gebruiker gaat af op hun kennis en authenticiteit en waardeert dat met commitment.

Ik ben erg benieuwd en ga het zeker proberen. Voor 60 euro per jaar (inclusief een aantal leuke extra’s) of 6,50 per maand ben je al kijker!

Bekijk hier hun website.

Bekijk hier hun Vimeo kanaal.

About Lars Sang Mo Boom

Denkt in oplossingen en brengt verandering door anders te denken en nieuwe manieren van innovatie toe te passen. Is als ondernemer actief met FormulaFPV waarmee het 1e platform in Nederland is gerealiseerd op het gebied van FPV Racing. Met Boombuzztic worden schoolbestuurders en managers bijgestaan om met de snelle digitale en technologische veranderingen om te gaan.

Check Also

Mijn naam is Leo – mijn eerste bezoek aan Sierra Leone

Zo praat je op een vrijdagmiddag met iemand over zijn bedrijven in binnen- en buitenland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.