Home / Blog / Voordelig autorijden voor ondernemers

Voordelig autorijden voor ondernemers

Mijn gemiddelde dag als zelfstandig ondernemer is een mix van meetings, concepten uitwerken, offertes maken, ontbijten, lunchen en dineren met zakenrelaties en reizen. Voor buitenlandse reizen pak ik het vliegtuig of de trein. Voor trips in Nederland heeft de auto mijn voorkeur, maar soms is het efficiënter om het openbaar vervoer te gebruiken. Door een auto voor 1 dag of een paar dagen te huren kan ik flexibel met de ‘heilige koe’ reizen. Enterprise is een nieuwe autoverhuurder op de Nederlandse markt die hier goed op inspeelt. Bovendien heb ik altijd nieuwe wielen onder mijn kont.

enterprise autoverhuur amsterdam schiphol lars sang mo boom ondernemer zzp
Het afhaal- en inleverpunt van Enterprise op Schiphol

Voordelen van een huurauto voor ondernemers

Zoals uit mijn gemiddelde dag blijkt doe ik veel verschillende dingen op een dag. Het fijne van huren bij Enterprise is dat ik door hun snelle checkin snel op pad kan en dat zij huren voor zowel lange als korte perioden (zelf voor enkele uren) mogelijk maken. De auto’s zien er altijd tot in de puntjes verzorgd uit. Als grootverbruiker van social media is het fijn om met vragen bij hun webcare team terecht te kunnen. Door hun samenwerking met T-Mobile bieden ze nu ook tegen betaling wifi in de auto aan. En doordat zij goed bereikbaar zijn via hun social media kanalen kan ik ze als online ondernemer via alle mogelijke manieren contacten.

enterprise autohuur schiphol ondernemer zzp volvo v40 lars sang mo boom
‘Mijn’ Volvo V40 voor een dag

Onlangs kreeg ik een gloednieuwe Volvo V40 mee. Van alle gemakken voorzien uiteraard waardoor ik met de bluetooth verbinding tijdens de autorit zeer comfortabel telefoongesprekken kon voeren. Ik kon mijn gezelschap ook een ritje naar het station of huis aanbieden, wat zij helemaal niet erg vonden in zo’n prachtige auto. Daar wilden ze wel in gezien worden.

Autohuren voor ondernemers

Al met al een een fijne autoverhuurder die het ‘anders’ doet dan anderen zoals scherpe tarieven voor korte huurperiodes. De medewerkers zijn erg vriendelijk en van CEO tot baliemedewerker, iedereen bij Enterprise is bereikbaar en behulpzaam. En dat is erg fijn ondernemen!

About Lars Sang Mo Boom

Denkt in oplossingen en brengt verandering door anders te denken en nieuwe manieren van innovatie toe te passen. Is als ondernemer actief met FormulaFPV waarmee het 1e platform in Nederland is gerealiseerd op het gebied van FPV Racing. Met Boombuzztic worden schoolbestuurders en managers bijgestaan om met de snelle digitale en technologische veranderingen om te gaan.

Check Also

Mijn naam is Leo – mijn eerste bezoek aan Sierra Leone

Zo praat je op een vrijdagmiddag met iemand over zijn bedrijven in binnen- en buitenland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.