Home / Gadgets / Duizenden drone video’s te koop bij Airstoc

Duizenden drone video’s te koop bij Airstoc

Terwijl we in elke speelgoedwinkel een drone kunnen kopen en jan en alleman foto’s en video’s vanuit de lucht kunnen maken zet deze startup de volgende stap. Airstoc is een nieuwe webwinkel waar je uitsluitend met drones geschoten luchtvideo’s kunt kopen. Ook verbindt het mensen voor drone projecten over de hele wereld.

Airstoc heeft meer dan 3.500 video’s te koop, geschoten door professionele drone piloten van over de hele wereld. De bibliotheek beschikt over video’s variërend van de skyline van New York, de Horseshoe Bend in Arizona tot BMX fietsers in Sheffield. Binnenkort willen ze dit aantal uitbreiden naar 8.000 video’s.

De kosten zijn per resolutie bepaald. Op dit moment zijn deze voor Full HD $ 378, 4K $ 530 en 5K kost $ 756 per video. De kopen kan deze wereldwijd eenmalig gebruiken. Voor maatwerk video’s kan het bedrijf je in contact brengen met drone piloten.

Terwijl Airstoc’s aanbod nu nog vrij eenvoudig is wil het bedrijf binnenkort nieuwe functies op de site introduceren, met een andere prijsstelling komen en naast video’s ook foto’s toevoegen.

About Lars Sang Mo Boom

Denkt in oplossingen en brengt verandering door anders te denken en nieuwe manieren van innovatie toe te passen. Is als ondernemer actief met FormulaFPV waarmee het 1e platform in Nederland is gerealiseerd op het gebied van FPV Racing. Met Boombuzztic worden schoolbestuurders en managers bijgestaan om met de snelle digitale en technologische veranderingen om te gaan.

Check Also

Microsoft HoloLens gaat verder waar Oculus Rift blijft hangen

De wereld van technologie en disruptie draaide decennia lang om Microsoft. Maar om welke reden …

One comment

  1. Leuk idee maar vraag me af of dit soort bedrijven levensvatbaar zijn. Wie gaat er 199 euro betalen voor beelden van een landschap of een rivier? Met die investering kun je beter zelf even doorsparen voor een drone :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.