Home / Blog / Microsoft HoloLens gaat verder waar Oculus Rift blijft hangen

Microsoft HoloLens gaat verder waar Oculus Rift blijft hangen

De wereld van technologie en disruptie draaide decennia lang om Microsoft. Maar om welke reden ook (zal het iets met Steve Balmer te maken kunnen hebben?) raakte het qua innovatie voor consumenten achter op tech broeders Google en Apple. Ook konden ze de snelle ontwikkelingen bij startups niet bijhouden. Kort geleden besloot men dan maar om Nokia te kopen en die naam te vervangen door Microsoft. Dus nu kan je de Microsoft Lumia kopen. Hoe niet-sexy klinkt dat dan!

Maar er is hoop, de HoloLens is hier!

Inmiddels heb ik vrijwel niets meer van Microsoft in huis en krijg ik ook de rillingen als ik aan die onvriendelijke UI terugdenk. Maar wacht, er is nog hoop. De Oculus Rift volg ik van afstand. Google Glass ben ik fan van, maar is helaas dood. En dan plots komt er het nieuws over weer een nieuwe bril. Van Microsoft. Nee! denk ik. Tot ik deze video zag. Mijn mond viel open en ik kon niets anders doen dan ‘Amen’ zeggen.

Microsoft HoloLens gaat verder waar Ocolus Rift blijft hangen lars sang mo boom

Met de HoloLens gaat Microsoft verder waar Oculus Rift gebleven is. Het brengt het echte leven in de virtuele wereld en voegt daar hologrammen aan toe. Werkelijk alles kan je in de virtuele wereld doen. Als Google Glass echt dood is zal HoloLens het gat vullen. En hij ziet er bovendien gewoon echt vet uit! Iedereen Robocop! Misschien kunnen we nog wel een nieuwe naam verzinnen, maar het speeltje krijgt van mij een dikke 8!

About Lars Sang Mo Boom

Denkt in oplossingen en brengt verandering door anders te denken en nieuwe manieren van innovatie toe te passen. Is als ondernemer actief met FormulaFPV waarmee het 1e platform in Nederland is gerealiseerd op het gebied van FPV Racing. Met Boombuzztic worden schoolbestuurders en managers bijgestaan om met de snelle digitale en technologische veranderingen om te gaan.

Check Also

Mijn naam is Leo – mijn eerste bezoek aan Sierra Leone

Zo praat je op een vrijdagmiddag met iemand over zijn bedrijven in binnen- en buitenland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.