Home / Video / Some of the best drone shot video’s from China and Beijing

Some of the best drone shot video’s from China and Beijing

In my quest for finding the best drone or UAV shot video’s I make collection per destination or landmark. A country with great building, structures, history and metropoles is China. Cities like Beijing, Shanghai and Xian offer drone pilots the best scenes to choose from. Not in our wildest dreams we could have thought these shots could ever be captured by consumers.

Well, now they can. Enjoy this list of some of the best drone video’s from China.

About Lars Sang Mo Boom

Denkt in oplossingen en brengt verandering door anders te denken en nieuwe manieren van innovatie toe te passen. Is als ondernemer actief met FormulaFPV waarmee het 1e platform in Nederland is gerealiseerd op het gebied van FPV Racing. Met Boombuzztic worden schoolbestuurders en managers bijgestaan om met de snelle digitale en technologische veranderingen om te gaan.

Check Also

Onder water video door Olympische zwemmer Sebastiaan Verschuren

In Mei 2014 hield het Nederlandse zwemteam een trainingsessie van 2 weken in het Sendito …

One comment

  1. Wat een geweldige beelden! Tof om de stad waar ik woon eens vanaf een ander point of view te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.